Teszt: Maze Alpha – a méret a lényeg

2017.12.20| Telefonguru
Címkék:

teszt

,

kínai

,

Maze

,

Maze Alpha


A furcsa hangzású, feltörekvő gyártó jelmondata rendkívül egyszerű lehet: ennyiért senki nem ad ennyit.

A 2012-ben Shenzen városában létrehozott cég kezdetben mobiltelefon alkatrészeket gyártott. Számos nagynevű partnerrel együttműködve rövid időn belül már három gyárban folyt a termelés. Ez szép teljesítmény, de nem túl egyedi eset. Miután minden feltétel adott volt, piacra dobtak egy új telefonmárkát 2017-ben Maze néven, melynek magyar jelentése labirintus. A történet érdekessége a névválasztás. Az 1973-ban bemutatott, a magyar mozikban Feltámad a vadnyugat címmel futott (eredeti címén Westworld) filmet az HBO újragondolta és szuperprodukciót forgatott belőle.

Teszt: Maze Alpha – a méret a lényeg

A Westworld egy olyan élménypark neve, ami a régi vadnyugatot mintázza, és lakói az emberekre megszólalásig hasonlító androidok. A kritikusok szerint simán a 2016-os év legjobb tévés sci-fije lett, amelyben Sir Anthony Hopkins feledhetetlen alakítást nyújtott. A filmben többek között egy titokzatos útvesztőt keresnek és keret nélküli telefonokkal irányítják a robotokat. Ez a sorozat annyira lenyűgözte kínai barátainkat, hogy ezt a Maze (labirintus) márkanevet vették fel.

A Xiaomi Mi Mix készüléke szintén nagy hatással volt a gyártóra és az egész telefonos iparágra. A Mi Mix az okostelefonok jövőjét képviseli, irányt mutat, elhozta a keret nélküli mobilok trendjét. A Xiaomi készüléke minden tekintetben lenyűgöző, de koránt sem tökéletes, ahogyan a Maze Alpha sem az.

A Maze Alpha teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei