Szeptember 13-án mutatják be az iPhone 15-öket

2023.08.04| 9to5 Mac

Az Apple készülődik az iPhone 15 bejelentő eseményre, amely várhatóan szeptember 13-án lesz.

Majdnem egy év telt el azóta, hogy az Apple bejelentette az iPhone 14 termékcsaládját, és mostanra rengeteg pletykát hallani az iPhone 15-ről. Egy dolog azonban még nem világos, hogy az Apple mikor jelenti be az új telefonokat. A 9to5Mac által látott információk szerint az Apple szeptember harmadik hetében tervezi bemutatni az új iPhone-okat.

Több forrás szerint is a mobilszolgáltatók arra kérték az alkalmazottakat, hogy ne vegyenek ki szabadságot szeptember 13-án egy jelentős okostelefon-bejelentés miatt. Noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a bevezetés az Apple-lel kapcsolatos, a cég arról ismert, hogy szeptemberben tartja iPhone-eseményét.

Szeptember 13-án mutatják be az iPhone 15-öket

Míg a legtöbb iPhone bejelentésre kedden került sor, a tavalyi eseményre szeptember 7-én, szerdán került sor. Mivel szeptember 13-a is szerda, lehet, hogy az Apple ezt a dátumot választja a következő hónapban megrendezésre kerülő különleges eseményre.

Ha az Apple valóban bejelenti az új iPhone-okat szeptember 13-án, akkor az előrendelések várhatóan szeptember 15-én, pénteken indulnak, a hivatalos megjelenés pedig egy héttel később, szeptember 22-én. Összehasonlításképpen az iPhone 14 előrendelése szeptember 9-én kezdődött. a hivatalos megjelenés szeptember 16-án kerül a boltokba. Természetesen lehetnek kivételek.

Szeptember 13-án mutatják be az iPhone 15-öket

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Tavaly az iPhone 14 Plus értékesítése október 7-én kezdődött ellátási problémák miatt. Hasonló késedelem történt 2020-ban is, ami befolyásolta az iPhone 12 Pro Max és az iPhone 12 mini megjelenését. Egyes elemzők azt jósolták, hogy az iPhone 15 modellek közül legalább egyet elhalasztanak idén, mások viszont úgy vélik, hogy az összes új modell értékesítése szeptemberben kezdődik a „súlyos hiány” ellenére.

Bővebben az új iPhone-ról

A pletykák szerint az iPhone 15 új dizájnt kap, enyhén ívelt élekkel és vékonyabb kerettel a kijelző körül. Mind a négy új modellben Dynamic Island és USB-C lesz a Lightning helyett. A Pro modelleknél várhatóan az Apple a rozsdamentes acél vázat titánból készült újra cseréli.

Míg az iPhone 15 és 15 Plus készülékeket az iPhone 14 Pro-ban található A16 Bionic chip hajtja, addig az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max az új A17 chipre támaszkodik. Kizárólag a nagyobb Pro modellhez az Apple új periszkóp lencsét ad a jobb optikai zoom érdekében.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei