Június 22-én vagy korábban jön az új Xperia - csak rajtad múlik

2012.06.12| Unwired View

A Sony új megoldáshoz folyamodott a hamarosan bemutatásra kerülő androidos Xperia okostelefonjával kapcsolatban, ezúttal az érdeklődés mértékére kíváncsiak.

A Sony új megoldáshoz folyamodott a hamarosan bemutatásra kerülő androidos Xperia okostelefonjával kapcsolatban, ezúttal az érdeklődés mértékére kíváncsiak. A Sony Facebook oldalán található alkalmazás segítségével kell megmutatni a gyártónak, hogy mennyire várják a felhasználók az új telefont, minél többen kattintanak, annál hamarabb rántja le a Sony a leplet a friss modellről. A felhajtást segíti még a hozzá tartozó nyereményjáték is, egy szerencsés ugyanis megnyerheti az újdonságot is. Többen úgy vélik, hogy a 13 megapixeles kamerával felvértezett Hayabusa kódnevű telefon debütál legkésőbb jövő héten. A visszaszámlálás eredetileg június 22-ről indult, így tehát máris nyertek a rajongók egy napot, hajrá!

Június 22-én vagy korábban jön az új Xperia - csak rajtad múlik

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei