Sony Xperia Z3: válasz a Note 4-re

2014.08.22| BGR

Bár hivatalosan még be sem mutatták és sok érdemi információ sem áll rendelkezésünkre, a Sony már tudhat valamit, ugyanis igazi nagyágyút készül bejelenteni. A Sony Xperia Z3 a japán válasz lesz a Samsung Galaxy Note 4-re.

Bár hivatalosan még be sem mutatták és sok érdemi információ sem áll rendelkezésünkre, a Sony már tudhat valamit, ugyanis igazi nagyágyút készül bejelenteni. A Sony Xperia Z3 a japán válasz lesz a Samsung Galaxy Note 4-re. Az IFA 2014 rendezvénytől már csak napok választanak el bennünket, ahol számos, nagyon várt okostelefon mutatkozik majd be. Az Xperia Z3-ról azonban a kínai TENAA adott információkat, nem csak fotókat, de teljes tudáslistát is.

Ezek szerint a Sony Xperia Z3 5.2 colos, 1080p felbontású kijelzővel, 2.5 gigahertzes órajelen működő négymagos, Snapdragon 801 processzorral, 3 gigabájt RAM-mal érkezik. Ehhez tartozik 16 gigabájt belső tárhely, Android 4.4 rendszer, valamint egy 20.7 megapixeles kamera. A fotók alapján nehéz megkülönböztetni az Xperia Z3-at elődeitől, ezúttal ugyanis a valódi frissítés a belső értékeket érintette. A modell fekete, fehér és borostyán színekben lesz elérhető. Bővebb információkat az IFA 2014-en kapunk hamarosan.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei