Sony Xperia Z3 tudás: megerősítve

2014.07.28| Into Mobile

Ezúttal is a helyes információiról híres EvLeaks adott hírt a hivatalosan még be nem mutatkozott Sony Xperia Z3 várható tudásáról.

Ezúttal is a helyes információiról híres EvLeaks adott hírt a hivatalosan még be nem mutatkozott Sony Xperia Z3 várható tudásáról. Minél többet tudunk meg az Xperia Z3-ról, annál inkább egyértelmű, hogy nagy módosításra nem kerül sor, sokkal inkább ebben a változatban kellett volna a Z2-nek is megjelennie. Mindössze némi kozmetikázáson esett át ugyanis a Sony Xperia Z2 külsőleg és hardverben egyaránt.

Sony Xperia Z3 tudás: megerősítve

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az EvLeaks szerint a Z3-ban megtalálható lesz egy Qualcomm Snapdragon 801 processzor Adreno 330 grafikus gyorsítóval, 3 gigabájt RAM-mal, míg az 5.15 colos megjelenítő full HD felbontást kap. Kamera tekintetében egy 20.7 megapixeles hátlapi és egy 2.1 megapixeles előlapi gondoskodik majd a fotózásról, a belső tárhely 16 gigabájt, microSD kártyával bővíthető. A mindössze 7 mm vékony Sony Xperia Z3 mobilon Android 4.4.4 KitKat rendszer fut gyárilag.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei