Sony Xperia Z3 hirek és információk

Nagy képernyős akció a Telenornál

Nagy képernyős akció a Telenornál

2015.09.23
| Telenor
A trendet a Telenor szeptember végi villámakciója is támogatja.
Összehasonlítás: Xperia Z4 vs Xperia Z3

Összehasonlítás: Xperia Z4 vs Xperia Z3

2015.03.18
| GSM Arena
Bár a japán gyártó nem tett említést a Sony Xperia Z4 okostelefonról a Mobile World Congressen, szivárognak a képek az idei újdonságról.
Sony Xperia Z3: dögös lilában

Sony Xperia Z3: dögös lilában

2015.01.27
| Xperia Blog
A japán gyártó feltehetõen a közelgõ Valentin nap alkalmából bemutatta a Sony Xperia Z3 Purple Diamond kiadását, kifejezetten a hölgyek számára.
Mogyorókrém és kóla teszten az Xperia Z3

Mogyorókrém és kóla teszten az Xperia Z3

2014.10.14
| Phone Arena
A hajlítás, avagy a bend teszteken felbuzdulva pár őrült elkésztette a Sony Xperia Z3 egy igen érdekes tesztjét, ahol főszerepben a neves mogyorókrém és a kóla volt.
Sony Xperia Z3: a vízálló fotós

Sony Xperia Z3: a vízálló fotós

2014.09.30
| Phone Arena
A japán gyártó két új tévéreklámot mutatott be tegnap, amelyek a Sony Xperia Z3 fő funkcióit mutatják be.
Sony Xperia Z3: lehetett volna jobb is

Sony Xperia Z3: lehetett volna jobb is

2014.09.08
| Phone Arena
Múlt héten a japán gyártó is bejelentette újdonságit az IFA 2014-en, így bemutatkozott a Sony Xperia Z3 is.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.
Sony Xperia Z3: válasz a Note 4-re

Sony Xperia Z3: válasz a Note 4-re

2014.08.22
| BGR
Bár hivatalosan még be sem mutatták és sok érdemi információ sem áll rendelkezésünkre, a Sony már tudhat valamit, ugyanis igazi nagyágyút készül bejelenteni. A Sony Xperia Z3 a japán válasz lesz a Samsung Galaxy Note 4-re.
Sony Xperia Z3 tudás: megerősítve

Sony Xperia Z3 tudás: megerősítve

2014.07.28
| Into Mobile
Ezúttal is a helyes információiról híres EvLeaks adott hírt a hivatalosan még be nem mutatkozott Sony Xperia Z3 várható tudásáról.
Ezek lesznek a Sony Xperia Z3 és a Z3 Compact

Ezek lesznek a Sony Xperia Z3 és a Z3 Compact

2014.07.02
| Phone Arena
A japán gyártó nagyjából félévente dob ki az új metódus szerint csúcsmobilt, ezúttal a nagy várományos Sony Xperia Z3 és annak mini változata, a Z3 Compact került lencsevégre.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei