Sony Xperia P: bejövős közepes

2012.09.18| Telefonguru
Címkék:

teszt

,

Sony

,

Xperia

,

Xperia P


A japán gyártó Sony Xperia P mobilja nálunk járt teszten és kimondottan bejött!

A Sony, tavasz vége, nyár eleje óta kapható üdvöskéje az erős középkategóriában indul, illetve bizonyos tekintetben erősen felsőkategóriás modell. Éppen ezért meglepő, hogy családon belül a Sony Xperia S-sel megy az összehasonlítás, tegyük hozzá, nem is véletlenül. A VIP Phone-tól kapott vékony dobozt kibontva nem csak a telefont és a megszokott tartozékokat találjuk, úgymint töltőfej, adatkábel és agybadugós füles (nem ám akármilyen gagyi), hanem ezen kívül van még itt egy méretes HDMI kábel és az NFC-hez két Smart Tag is! Nemhiába volt messze magasan a személyes nagy kedvencem réges régen a Sony Ericsson, a tudáson és minőségen kívül évekkel ezelőtt is sokkal több mindent adtak gyárilag a mobilokhoz mint a konkurencia.

Külső tekintetében az Xperia P hozza a mostanában megszokott japán dizájnt, messziről felismerhetők és beazonosíthatók a Sony okostelefonjai a szögleges külső és az alsó átlátszó sáv segítségével. Nálunk a fekete-ezüst variáns járt, de az Xperia P létezik fekete-citromsárga és fekete-piros kombóban is. A burkolat gyakorlatilag egyetlen darabból megmunkált alumínium, csak a hátlap felső része és az átlátszó sáv alatti rész készült műanyagból. Ezekből kiindulva ne is keressük, hogy hol lehet leszedni a hátlapot, mert sehol. Oké, az alsó – itt ezüst – részt le lehet feszegetni, de semmi érdekes nincs alatta, csak mint a cserélhető hátlapok idején anno, itt is más színűre módosítható igény szerint a kis sáv.

A Sony Xperia P teszt kattintás után folytatódik!További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei