Sokrétű okosóra akcióban

2018.12.12| (x)
Címkék:

Tomtop

,

akció

,

okosóra

,

kínai

,

KC03


A KC01 annyira kínai, hogy még márkaneve sincsen, ennek ellenére nem biztos, hogy félni kellene tőle.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Tomtop kínálatában most a KC03 nevű okosórát akciózta le. A kütyü érdekessége, hogy Android 6.0 rendszer fut rajta, a működést négymagos, 1.2 gigahertzes, továbbfejlesztett MediaTek processzor segíti, ehhez 1 gigabájt RAM és 16 gigabájt tárhely társul. A kijelző 1.3 colos IPS LCD megjelenítő 240×240 pixel felbontású. A burkolat természetesen IP67 szinten vízálló, hiszen sportolásra is alkalmas – egyedül vízi sportokhoz nem –, a szíj pedig bármilyen, 24 mm-es hagyományos szíjra lecserélhető.

Sokrétű okosóra akcióban

A KC03 akár telefon nélkül is használható, ugyanis nanoSIM kártyának találunk benne helyet, így hívások lebonyolítására is alkalmas. Némileg árnyalja a képet, hogy a B20-as hálózatot nem ismeri, de talán nem ezen az órán akar bárki nagy sebességgel internetezni. A beépített, 620 mAh-s akkumulátor jó szolgálatot tesz a mindennapokban. A tudáslistát Wi-Fi, GPS, Bluetooth, intelligens emlékeztető, pulzusmérő, alvásmonitor adja.

Sokrétű okosóra akcióban

A Tomtop ajánlatában most flash sale akcióban csak 89.99 dollárba kerül a KC03 okosóra. Az áfamentes szállításhoz válasszuk az expedited vagy priority shippinget és megjegyzésbe írjuk be a duty free shipping szöveget.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei