Samsung Galaxy S4: Snapdragon 800 processzorral és LTE-A-val

2013.06.27| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap leplezte le a legújabb Galaxy S4 modellt, amely azonban csak anyaországában lesz megvásárolható.

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap leplezte le a legújabb Galaxy S4 modellt, amely azonban csak anyaországában lesz megvásárolható. A készülék érdekessége a Qualcomm Snapdragon 800 processzor,v alamint az LTE-A hálózatok támogatása. A chipset négymagos, 2.3 gigahertzes órajelen dolgozik, az LTE-A pedig akár 150Mbps adatkapcsolatra is képes, megfelelő hálózati lefedettség esetén, ez lehet az LTE új generációja. Egyéb tudását tekintve egyezik az eddigi S4 mobilokkal, tehát 5 colos, 1080p felbontású kijelző, 2 gigabájt RAM, 32 gigabájt beépített tárhely, 13 megapixeles hátlapi kamera, valamint Android 4.2 Jelly Bean rendszer jellemzi. A Samsung Galaxy S4 ezen verziója egyelőre csak az SD Telecom szolgáltatónál lesz megvásárolható piros és kék színekben, a nemzetközi megjelenés a következő hónapokra tehető.

Samsung Galaxy S4: Snapdragon 800 processzorral és LTE-A-valTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei