Samsung Galaxy Note III: négy különbözõ modell

2013.07.10| GSM Arena

A még idén várható csúcsmobilok között az egyik legjobban várt és legnagyobb érdeklõdéssel övezett modellje a Samsung Galaxy Note III.

A még idén várható csúcsmobilok között az egyik legjobban várt és legnagyobb érdeklõdéssel övezett modellje a Samsung Galaxy Note III. A koreai ET News információi szerint a legújabb Note phablet négyféle variánsban lesz megvásárolható. Az elsõ a limitált szériás, törhetetlen AMOLED kijelzõvel és 13 megapixeles kamerával felszerelt változat lesz, a második a mûanyag burkolatot és szokásos AMOLED panelt felvonultató, szintén 13 megapixeles modell, néhány exkluzív alkalmazással vagy tudással, a harmadik mûanyag készülékházzal, LCD megjelenítõvel és 13 megapixeles kamerával debütál. A negyedik Samsung Galaxy Note III variáns mûanyag házat, LCD kijelzõt és csak egy 8 megapixeles kamerát kaphat, így ez lesz a legolcsóbb mind közül.

Samsung Galaxy Note III: négy különbözõ modell

Idõközben felbukkant a User-Agent profil dokumentum is a Note III-hoz, mely szerint ARM 11 CPU kerül a burkolat alá, ez esetben egyértelmû a Snapdragon 800 chipet Krait vagy Exynos 5 CPU-val. Sajnos arra vonatkozóan nem kaptunk hírt, hogy mikor debütálnak a Note III modellek, így feltehetõen szeptember 4-ig kell várni a hivatalos sajtótájékoztatóig.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei