13 megapixel hirek és információk

Legalább 13 megapixeles kamerával felszerelt okostelefonra vágyunk

Legalább 13 megapixeles kamerával felszerelt okostelefonra vágyunk

2016.03.30
| Huawei
Továbbra is az okostelefonok dominálják a hazai mobiltelefon piacot - már a magyarok 88 százalékának van ilyen típusú készüléke, sőt a 16-24 éves korosztály körében szinte mindenki okostelefont használ (96%) - derült ki abból a most publikált kutatásból, amelyet az Ipsos piac- és közvélemény-kutató cég a Huawei számára készített a hazai mobiltelefon használók és potenciális vásárlók körében.
Ez lehet az első LG G3 kamerafotó

Ez lehet az első LG G3 kamerafotó

2014.03.04
| Phone Arena
Az egész egy gyors kérdéssel kezdődött, hogy milyen mobilt érdemes vásárolni, amely minőségi képek készítésére alkalmas. Valaki az LG G3-at javasolta, amely hivatalosan még nem létezik.
LG G Pro 2: 4K videóval és még jobb optikai képstabilizátorral

LG G Pro 2: 4K videóval és még jobb optikai képstabilizátorral

2014.02.04
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalosan is megerősítette idei csúcsmobilját, az LG G Pro 2 modell létezését ebben a hónapban, ám a részletes adatok hiányoznak még.
Hogy jön össze az LG G2 optikai stabilizátora és a tyúk?

Hogy jön össze az LG G2 optikai stabilizátora és a tyúk?

2013.09.30
| GSM Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó egy tyúk segítségével mutatja be, milyen hatékony az OIS, avagy az optikai képstabilizátor még akkor is, ha nagy a kamera kilengése. Például egy tyúk esetében.
Samsung Galaxy Note 3, ez aztán mindent visz!

Samsung Galaxy Note 3, ez aztán mindent visz!

2013.09.05
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap leleplezte végre a Samsung Galaxy Note 3 phabletet, amelyre olyan sokan vártak.
Samsung Galaxy Note III: négy különbözõ modell

Samsung Galaxy Note III: négy különbözõ modell

2013.07.10
| GSM Arena
A még idén várható csúcsmobilok között az egyik legjobban várt és legnagyobb érdeklõdéssel övezett modellje a Samsung Galaxy Note III.
LG G2: vékony mobil, hátlapi gombokkal

LG G2: vékony mobil, hátlapi gombokkal

2013.06.26
| Unwired View
A kisebbik dél-koreai gyártó új csúcsmobilja nemcsak rendkívül vékony burkolattal, de hátlapi gombokkal felszerelve kerülhet bemutatásra hamarosan.
Samsung Note 3: megerősítve!

Samsung Note 3: megerősítve!

2013.05.29
| Engadget
A nagyobbik dél-koreai cég hivatalosan is megerősítette, hogy gőzerővel dolgoznak a Galaxy Note 3 fejlesztésén, a legnagyobb újítást pedig a kamera jelenti.
Ezer kép egy perc alatt

Ezer kép egy perc alatt

2013.02.13
| Xperia Blog
A japán gyártó Sony Xperia Z mobilja egyetlen perc alatt ezer fotó készítésére is képes. Ki csinálja utána?
Csúcs lesz a Huawei Ascend P2

Csúcs lesz a Huawei Ascend P2

2013.01.17
| Into Mobile
Kiszivárgott a feltörekvő kínai gyártó idei egyik csúcsmodelljének, a Huawei Ascend P2 tudáslistája.
Ilyen videót készít a 13 megapixeles Sony Xperia GX

Ilyen videót készít a 13 megapixeles Sony Xperia GX

2012.05.23
| GSM Arena
Épphogycsak bejelentette a japán gyártó a Sony Xperia GX mobilt, máris érkeznek az elsõ hírmorzsák róla.
13 megapixeles Sony Ericsson Amerikának

13 megapixeles Sony Ericsson Amerikának

2011.12.22
| Phone Arena
A Sony Ericsson hamarosan egy igazán ütős mobilt mutat be az Egyesült Államokban.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei