Samsung ft NatGeo: S21 Ultrával a tenger alatt

2021.07.02| GSM Arena

A Samsung és a NatGeo közös munkájában Galaxy S21 Ultrával rögzít 8K víz alatti videót a tigriscápákról.

Tavaly a Samsung közzétett egy 8K videót az északi sarkkörről, amelyet egy Galaxy S20+ modellel készítettek. A telefon akkor azonban a fagyos vizek felett maradt. Ebben az évben a társaság az National Geographic Traveler India céggel együttműködve az ellenkezőjét tette - 8K-s felvételeket készített a Maldív-szigetek meleg vize alatt.

A Samsung Galaxy S21 Ultra a NatGeo Explorer Malaika Vaz kezében volt, aki Fuvahmulah-szigetre, azaz Cápaszigetre utazott. A telefont 8K felvételek és fotók készítésére használták, amelyeket az alábbi videóban használtak.

Néhány tudnivaló, mielőtt megkísérelnél te is egy ilyen merülést. Először is, Vaz szakember, sok tapasztalattal rendelkezik a vadak filmezésében. Másodszor, a telefon IP68 vízállósági besorolása csak édesvízre vonatkozik (majd csak 1,5 m mélységig). Amint a videón látszik, ahhoz, hogy mélyen belemerüljön a sós vízbe, szükség lesz egy tokra.

Egyébként a legtöbb telefon lehetővé teszi, hogy fényképeket rögzítsünk videofelvétel közben, de a 8K-s felvételek megkönnyítik a dolgokat, mivel ezt utólag is meg lehet tenni – egyetlen 8K-s képkocka 32MP-s felbontású, így a nagy felbontású fotó azonnal adott.

Vaz ezt a lehetőséget használja a videóban, csak néhány állóképet lő. A NatGeo Traveler néhány fotót is közzétett (bár sajnos nem teljes felbontásban):

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Samsung ft NatGeo: S21 Ultrával a tenger alatt

„A víz alatti forgatás közben a Maldív-szigeteken tigriscápák, Hawksbill teknősök, halak és korallok vettek körül és könnyedén tudtam rögzíteni e fajok szuper nagy felbontású videofelvételeit. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 8K Video Snap lehetővé tette számomra, hogy a cápák filmezésére összpontosíthassak és tudjam, hogy soha nem fogok elszalasztani egy lehetőséget sem egy remek képkészletre!

National Geographic Explorerként és filmkészítőként azt mondanám, hogy a Galaxy S21 Ultra 5G-vel történő filmezéssel kapcsolatos tapasztalataim elképesztően különlegesek voltak.”- mondta Malaika Vaz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei