Rugalmas mobilnet-előfizetés nyaraláshoz

2021.06.14| Telenor

A Telenor megújította a nyaraláshoz ajánlott mobilinternetes tarifáját. Csak azon a napon kell fizetni a netért, amikor használjuk.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A mobilrouterrel használható Hipernet Home+ Holiday csomag havi költsége a hazai mobilpiacon egyedülálló módon a használatnak megfelelően változik, és csak azokon a napokon kell fizetni a mobiladatért, amikor ténylegesen használjuk a tarifát.

A Hipernet Home+ Holiday tarifa egyszerű konstrukcióban kínál megoldást azoknak, akiknek rendszeresen rövidebb időszakokra, egy-egy napra vagy hétvégére van szüksége több mobiladatra – például a nyaralóban, vízparton, rövidebb utazások, kirándulások során, vagy a nyaralás alatt szurkolnának kedvenc csapatuknak –, de nem szeretnének helyhez kötött internetelőfizetést kötni.

Rugalmas mobilnet-előfizetés nyaraláshoz

A mobilrouterrel használható tarifa előnye, hogy a mobiladatért csak azokon a napokon kell fizetni, amikor ténylegesen igénybe veszik; továbbá, hogy egy otthoni előfizetéshez hasonlóan a segítségével több készülékkel is lehet a wifire csatlakozni, a mobileszközökön kívül akár laptoppal vagy okostévével is.

A tarifa állandó költségét egy alaphavidíj jelenti, amelynek összege hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén mindössze 1000 forint. Ha a felhasználó elkezdi használni a tarifát, automatikusan, külön teendő nélkül aktiválódik egy gondtalan netezést lehetővé tévő 100 GB-os belföldi napi adatjegy, amelynek adatkerete az adott naptári napon belül (00:00 és 23:59 között) használható fel.

Rugalmas mobilnet-előfizetés nyaraláshoz

A 100 GB díja hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén mindössze 490 forint; a napi adatjegyek árai a havidíj mellett összeadódnak a havi számlában. A 100 GB-os adatkeretből pedig 1,8 GB felhasználható az EU-n belül.

A gondtalan wifizéshez kedvező konstrukcióban mobilroutert is kínál a Telenor. A beépített akkumulátorral rendelkező ZTE MF971R hordozható router Hipernet Home+ Holiday csomaggal, 24 hónap hűség vállalása esetén e-Komfort csomaggal 0 Ft kezdőrészlettel és 22x999 Ft-os havi készülék-törlesztőrészlettel vásárolható meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei