Rögtön három Nokia mobil érkezik

2020.07.30| Phone Arena

Nem egy, nem kettő, hanem helyből három okostelefonnal debütál a Nokia az IFA 2020-on.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A HMD Global jelenleg több okostelefonon dolgozik és a Nokiamob egyik új jelentése szerint ezek közül három már a szeptember eleji virtuális IFA 2020 eseményen bemutatkozhat.

A trió legszolidabb tudású darabja a Nokia 2.4, belső fejlesztési nevén Wolverine. A belépő szintű telefon még az év vége előtt piacra kerül 6.5 colos kijelzővel, notch bevágással, 5 megapixeles szelfi kamerával. A burkolat alatt a MediaTeknek az a Helio P22 chipsete dolgozik, amit már a Redmi Note 9-ben megismertünk.

Rögtön három Nokia mobil érkezik

Ehhez 2 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely tartozik – az erősebb változata 3/64 gigabájt kombinációval érkezik –, valamint a hosszú rendelkezésre állás érdekében egy 4500 mAh-s akkumulátor. A Nokia 2.4 hátlapján egy 13 és egy 2 megapixeles kamera dolgozik, utóbbi a mélységszenzor szerepét tölti be.

Az okostelefon lekerekítéséhez a kamera hátulján kettős kamera legyen, amely egy 13 megapixeles főgombokkal és egy 2 megapixeles mélységérzékelővel rendelkezik. Ezt a kísérő képen is megjelenítheti.

Rögtön három Nokia mobil érkezik

Nokia 2.4 részlet

Kevesebb információ áll jelenleg rendelkezésre a középkategóriás kínálatot erősíteni kívánó Nokia 6.3 és a Nokia 7.3 modellekről, előbbi Snapdragon 675, utóbbi Snapdragon 730 lapkakészlettel érkezik és négy kamerával a hátlapon. A Nokia 7.3 4G és 5G változatban is tesztelés alatt áll.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei