Rendeld elő a Xiaomi Mi Band 5-öt!

2020.06.15| (x)

Épphogy bemutatták, máris előrendelhető az olcsó okoskarkötők királya, a Xiaomi Mi Band 5.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kínai gyártó évek óta töretlen sikerű okoskarkötőjének családja bővült. A Mi Band 5 AMOLED kijelzője az elődhöz képest 20%-kal nőtt, így már 1.2 col képátlón mutatja az információkat 126×294 pixel felbontással, extraként pedig támogatja az animált watchface-eket. A fényerővel sem lesz gond, a 450nit napfényben is normál olvashatóságot biztosít.

Rendeld elő a Xiaomi Mi Band 5-öt!

A Mi Band 5 a gyorsabb, stabilabb és alacsonyabb energia-igényű Bluetooth 5.0 segítségével kommunikál a telefonnal, akár egész nap méri a pulzust, monitorozza az alvást, de képes automatikusan felismerni a sétát és a futást is a számos más, sporttevékenység figyelése mellett. Újdonság a ciklus figyelés megjelenése, valamint az, hogy akár a telefon kamerájának exponáló gombjaként is funkcionálhat a karkötő, avagy távolról is készíthető fotó a Mi Band 5 segítségével.

Rendeld elő a Xiaomi Mi Band 5-öt!

Az okoskarkötő 5ATM vízállósággal rendelkezik, így akár rossz időben sem kell félni attól, hogy tönkremegy, illetve fürdeni is nyugodtan lehet vele (bár a sós vizet azért hanyagoljuk). A kütyü egyetlen hátránya, hogy egyelőre csak angolul tud a kínai mellett, azt is akkor, ha a telefon nyelve angolra van állítva. A Mi Band 5 egy feltöltéssel akár 14 napig sem kér újra töltőt.

Rendeld elő a Xiaomi Mi Band 5-öt!

A Tomtop kínálatában most előrendelhető limitált példányszámban a Xiaomi Mi Band 5, így 39 dollárért be lehet húzni, ezzel még az áfa-fizetési határ alatt marad.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei