Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

2023.03.17| Phone Arena

Kiábrándító akkumulátorral érkezik a Motorola Razr+ (2023) összehajtható telefon.

A több mint három évvel ezelőtt a modern mobiltechnológia világa számára újjáélesztett és újragondolt Motorola Razr család nem bizonyult mérhetetlenül sikeresnek a Samsung által bőségesen uralt összehajtható okostelefonok szegmensében.

Ami azt illeti, a Lenovo tulajdonában lévő márka minden bizonnyal tisztességes előrelépést tett a bevallottan horrorisztikus Razr 2019-es kiadásának bemutatása óta, többek között 5G-támogatást adva egy kifinomult 2020-as verzióhoz, és jelentősen javítva nagyjából minden aspektusát. 

Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

De a Motorola természetesen nem áll meg itt, és előre láthatóan egy "sokkal jobb" új Razr-modellt szivárogtatott ki a még idén esedékes hivatalos bemutató előtt. Sajnos a vállalat még nem részletezte, hogy milyen 2023-as frissítések és fejlesztések várhatók, és egy friss pletyka nem fest hihetetlenül ígéretes képet.

Egy Plus változat mínuszos akkumulátoros üzemidővel

Mi jön a Motorola Razr (2019), a Razr 5G (2020) és a Razr (2022) után? Úgy tűnik, egy Motorola Razr+ (2023), legalábbis a MySmartPrice általánosan megbízható "iparági forrásai" szerint.

Mit jelent a Plus? Akár hiszed, akár nem, egy jelentős leépítést az akkumulátor méretében, feltehetően többek között. Remélhetőleg egyéb fejlesztéseket, mert a jelenleg tippelt 2850 mAh cellakapacitás az egyébként rejtélyes, Razr+ márkajelzést viselő első összecsukható Motorola telefon esetében egyszerűen szólva, borzalmas.

Ez szintén egy hatalmas visszalépés a 3500 mAh-s akkumulátorral szerelt Razr (2022) modellhez képest, így ez a várható 2023-as Plus modell nagyjából egy 2020-as, nem Plus változatéval egyezik meg. 

Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

Moto RAZR 2020

Ezzel szemben a konkurenciát jelentő Samsung Galaxy Z Flip 4, amely történetesen jelenleg a világ legnépszerűbb összecsukható készüléke, 3700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nehéz megmagyarázni, hogy a Motorola miért hátrálna előre helyett, miután a harmadik generációs Razr-ral (a változatosság kedvéért) tisztességes kritikákat kapott... kivéve persze, ha ez a pletyka hamisnak bizonyul. 

Egy másik lehetőség, hogy a vállalat 2023-ban két különböző összecsukható készüléket szeretne kiadni, az egyiket apró akkumulátorral és vélhetően ehhez illő áron, a másikat pedig lényegesen nagyobb teljesítményű cellával - és árral - felvértezve.

További pletykált Motorola Razr+ (2023) specifikációk és jellemzők

Feltételezve, hogy ez ugyanaz a készülék, amely az elmúlt hónapokban többször is kiszivárgott, a legnagyobb frissítés a tavalyi Razr-hoz képest szinte garantáltan a nagyobb fedőlapos képernyő lesz.

Ez egy olyan terület, ahol a Razr termékcsalád már most is jó helyen állhatna a világ legjobb összecsukható telefonja címért folyó versenyben, mivel a 2022-es kiadás 2,7 hüvelykes külső kijelzővel rendelkezik, míg például a fent említett Z Flip 4 csak 1,9 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkezik az előlapon.

Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

Továbbra sem világos, hogy a Motorola idén milyen nagyot lép ezen a téren, bár a fenti képen a változás mindenképpen észrevehetőnek tűnik. Az elsődleges panel eközben valószínűleg marad 6,7 hüvelyk, ám nagyon kevés egyéb részletet fedtek fel. 

A mai jelentés azonban nyilvánosságra hozza a Razr+ XT2321 modellszámát (2023), ami egy kicsit megkönnyíti a különböző nyilvános forrásokból származó információk előbányászását a bejelentés előtt, amelyre valamikor idén nyáron kerülhet sor.

Az egyetlen másik ínyencség, amit valószínűleg biztosra vehetünk, a 30 W-os vezetékes töltés támogatása, ami megegyezik azzal, amit a Razr (2022) kínál, miközben valójában a Galaxy Z Flip 4-et veri ebből a szempontból... anélkül, hogy a Razr Plus (2023) a 2023-ban megvásárolható legjobb telefonok közé kerülne.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei