Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

2023.03.17| Phone Arena

Kiábrándító akkumulátorral érkezik a Motorola Razr+ (2023) összehajtható telefon.

A több mint három évvel ezelőtt a modern mobiltechnológia világa számára újjáélesztett és újragondolt Motorola Razr család nem bizonyult mérhetetlenül sikeresnek a Samsung által bőségesen uralt összehajtható okostelefonok szegmensében.

Ami azt illeti, a Lenovo tulajdonában lévő márka minden bizonnyal tisztességes előrelépést tett a bevallottan horrorisztikus Razr 2019-es kiadásának bemutatása óta, többek között 5G-támogatást adva egy kifinomult 2020-as verzióhoz, és jelentősen javítva nagyjából minden aspektusát. 

Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

De a Motorola természetesen nem áll meg itt, és előre láthatóan egy "sokkal jobb" új Razr-modellt szivárogtatott ki a még idén esedékes hivatalos bemutató előtt. Sajnos a vállalat még nem részletezte, hogy milyen 2023-as frissítések és fejlesztések várhatók, és egy friss pletyka nem fest hihetetlenül ígéretes képet.

Egy Plus változat mínuszos akkumulátoros üzemidővel

Mi jön a Motorola Razr (2019), a Razr 5G (2020) és a Razr (2022) után? Úgy tűnik, egy Motorola Razr+ (2023), legalábbis a MySmartPrice általánosan megbízható "iparági forrásai" szerint.

Mit jelent a Plus? Akár hiszed, akár nem, egy jelentős leépítést az akkumulátor méretében, feltehetően többek között. Remélhetőleg egyéb fejlesztéseket, mert a jelenleg tippelt 2850 mAh cellakapacitás az egyébként rejtélyes, Razr+ márkajelzést viselő első összecsukható Motorola telefon esetében egyszerűen szólva, borzalmas.

Ez szintén egy hatalmas visszalépés a 3500 mAh-s akkumulátorral szerelt Razr (2022) modellhez képest, így ez a várható 2023-as Plus modell nagyjából egy 2020-as, nem Plus változatéval egyezik meg. 

Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

Moto RAZR 2020

Ezzel szemben a konkurenciát jelentő Samsung Galaxy Z Flip 4, amely történetesen jelenleg a világ legnépszerűbb összecsukható készüléke, 3700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nehéz megmagyarázni, hogy a Motorola miért hátrálna előre helyett, miután a harmadik generációs Razr-ral (a változatosság kedvéért) tisztességes kritikákat kapott... kivéve persze, ha ez a pletyka hamisnak bizonyul. 

Egy másik lehetőség, hogy a vállalat 2023-ban két különböző összecsukható készüléket szeretne kiadni, az egyiket apró akkumulátorral és vélhetően ehhez illő áron, a másikat pedig lényegesen nagyobb teljesítményű cellával - és árral - felvértezve.

További pletykált Motorola Razr+ (2023) specifikációk és jellemzők

Feltételezve, hogy ez ugyanaz a készülék, amely az elmúlt hónapokban többször is kiszivárgott, a legnagyobb frissítés a tavalyi Razr-hoz képest szinte garantáltan a nagyobb fedőlapos képernyő lesz.

Ez egy olyan terület, ahol a Razr termékcsalád már most is jó helyen állhatna a világ legjobb összecsukható telefonja címért folyó versenyben, mivel a 2022-es kiadás 2,7 hüvelykes külső kijelzővel rendelkezik, míg például a fent említett Z Flip 4 csak 1,9 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkezik az előlapon.

Remélhetőleg a Motorola ezt nem gondolja komolyan

Továbbra sem világos, hogy a Motorola idén milyen nagyot lép ezen a téren, bár a fenti képen a változás mindenképpen észrevehetőnek tűnik. Az elsődleges panel eközben valószínűleg marad 6,7 hüvelyk, ám nagyon kevés egyéb részletet fedtek fel. 

A mai jelentés azonban nyilvánosságra hozza a Razr+ XT2321 modellszámát (2023), ami egy kicsit megkönnyíti a különböző nyilvános forrásokból származó információk előbányászását a bejelentés előtt, amelyre valamikor idén nyáron kerülhet sor.

Az egyetlen másik ínyencség, amit valószínűleg biztosra vehetünk, a 30 W-os vezetékes töltés támogatása, ami megegyezik azzal, amit a Razr (2022) kínál, miközben valójában a Galaxy Z Flip 4-et veri ebből a szempontból... anélkül, hogy a Razr Plus (2023) a 2023-ban megvásárolható legjobb telefonok közé kerülne.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei