Próbáld ki a Prezi konkurenciáját, a Swayt!

2015.08.07| Office Blogs
Címkék:

Microsoft

,

Prezi

,

Sway


Szerdától több platformon - így iOS és Windows 10 operációs rendszereken egyaránt - elérhető a Microsoft új alkalmazása, a Sway.

Szerdától több platformon - így iOS és Windows 10 operációs rendszereken egyaránt - elérhető a Microsoft új alkalmazása, a Sway. A magyar nyelven elérhető Sway egy olyan új prezentációs eszköz, amely alkalmazásként vagy akár böngészőből futtatva segít digitális formába önteni történeteinket és ötleteinket. Grafikai előképzettség nélkül készíthetünk kiforrott, jól áttekinthető, kreatív bemutatókat, amelyek minden eszközön és képernyőméreten kiválóan mutatnak. A Sway az Office termékcsalád legújabb tagja, amely a Microsoftnak a hatékonyság újra gondolásáról vallott filozófiáját tükrözi. A Sway a feladat-végrehajtás automatizálásával teszi még hatékonyabbá a tartalmak előállítását. Az új alkalmazásról bővebb információ a Sway és Office Blog oldalakon érhető el, valamint további információk a Microsoft NewsCenteren.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont



Korábbi szavazások eredményei