Pletykák a Nokia 9.2-ről!

2020.03.02| PhoneArena
Címkék:

nokia

,

9.2


Nokia 9.2 felváltja a Nokia 9 PureView hátlapján található öt kamerát négy kamerára.

A HMD Global, a Nokia okostelefonok gyártásával foglalkozó cég, állítólag azon dolgozik, hogy a következő Nokia okoseszközt felfedje, de pontos időpont még nincs róla.

 Pletykák a Nokia 9.2-ről!

A Nokia következő zászlóshajóját Ben Geskin tervezte és az elképzelési szerint a Nokia 9.2 felváltja a Nokia 9 PureView hátlapján található öt kamerát négy kamerára. A négy kamera kör alakban fog elhelyezkedni és újra megpróbálják a HDM-t, hogy Zeiss optikát használjon. A képen jól látható, hogy egy magas és egyben egy keskeny kijelzőt kapott, az előlapi kamera pedig 32MP-es, amely a kijelző alatt kapott helyett.

 Pletykák a Nokia 9.2-ről!

Pletykák szerint Gorilla Glass 6 védett, 5,99 hüvelykes OLED kijelzővel érkezik és QHD+ felbontással fog az új készülék rendelkezni. Várhatóan 128GB vagy 256GB belső tárhellyel lesz ellátva. Az ujjlenyomatolvasó állítólag a képernyőn fog megjelenni. Az új okoseszköz egy 3500mAh akkumulátort fog kapni.

A híresztelések szerint, a telefon hátoldalán található négy kamera eléri a 13MP-t, de ez nem garantálja, hogy ugyanúgy fog működni, mint a Nokia 9 PureView öt 12MP-es kamerája.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei