PlayStation Remote Play a Sony mobilokon

2014.11.10| Sony Mobile

A berlini IFA keretein belül mutatta be a Sony Mobile és a Sony Computer Entertainment Inc. a Sony Xperia Z3 sorozatot, amelyen már elérhetõ a PS4 Remote Play, így a felhasználók már az Xperia Z3, Xperia Z3 Compact okostelefonokon valamint az Xperia Z3 Tablet Compact táblagépen is élvezhetik ezt az új funkciót.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A berlini IFA keretein belül mutatta be a Sony Mobile és a Sony Computer Entertainment Inc. a Sony Xperia Z3 sorozatot, amelyen már elérhetõ a PS4 Remote Play, így a felhasználók már az Xperia Z3, Xperia Z3 Compact okostelefonokon valamint az Xperia Z3 Tablet Compact táblagépen is élvezhetik ezt az új funkciót. Az Xperia Z3 készülékek tulajdonosai már letölthetik a PS4 Remote Play programot, így segítségével bárhol és bármikor játszhatnak kedvenc PlayStation 4 játékaikkal, a vezeték nélküli DualShock 4 kontroller és Wi-Fi hálózat segítségével. A PS4 Remote Play legújabb verziója lehetõséget biztosít minden játékos számára, hogy PS4 konzolját távolról irányítsa még akkor is, ha a TV készüléke nincs a közelében.

Az Xperia Z3 sorozat készülékeiben debütált PS4 Remote Play alkalmazás pozitív fogadtatásának köszönhetõen a korábbi, Xperia Z2-es sorozatra is kiterjeszti a gyártó az elkövetkezendõ hetekben. A Sony Xperia Z2 és a Sony Xperia Z2 Tablet tulajdonosok is hamarosan élvezhetik a PS4 Remote Play applikáció adta lehetõségeket, és távolról is játszhatnak kedvenc PlayStation 4 játékaikkal. Részletek az elkövetkezendõ hetekben várhatóak. November 14-tõl Európában a PS4 Remote Play immáron PlayStation Vitán és PlayStation TV-n is elérhetõ lesz.

PlayStation Remote Play a Sony mobilokon

Számos kiegészítõ áll a játékosok rendelkezésére, hogy a PS4 Remote Play játékélményt még felhõtlenebbé varázsolják. Akár az Xperia Z3 okostelefonhoz készített GCM10 Game Control Mount (játékvezérlõhöz csatlakoztatható készüléktartóra) vagy a vezeték nélküli DualShock 4 kontrollerre , esetleg az Xperia Z3 Tablet Compacthoz tervezett -Bluetooth képes - BSC10 dokkolóra esik a választás, a felejthetetlen játékélmény garantált.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei