Xperia Z2 hirek és információk

PlayStation Remote Play a Sony mobilokon

PlayStation Remote Play a Sony mobilokon

2014.11.10
| Sony Mobile
A berlini IFA keretein belül mutatta be a Sony Mobile és a Sony Computer Entertainment Inc. a Sony Xperia Z3 sorozatot, amelyen már elérhetõ a PS4 Remote Play, így a felhasználók már az Xperia Z3, Xperia Z3 Compact okostelefonokon valamint az Xperia Z3 Tablet Compact táblagépen is élvezhetik ezt az új funkciót.
Lollipop a Sony csúcsmobiljain

Lollipop a Sony csúcsmobiljain

2014.11.10
| Phone Arena
A japán gyártó jelenleg teszteli a zárt béta Android 5.0 Lollipop rendszert, ám bemutathatunk egy videót arról, mi várható.
Szeretnél egy Sony Xperia Z2-t féláron?

Szeretnél egy Sony Xperia Z2-t féláron?

2014.04.16
| Xperia Blog
A OnePlus egy teljesen új cég, amely brutálisan jó telefont ad, a konkurenciához képest közel féláron.
Forrósodnak és hibásak a Sony Xperia Z2-k

Forrósodnak és hibásak a Sony Xperia Z2-k

2014.04.09
| Xperia Blog
A japán gyártó legújabb csúcsmodellje megjelenés után máris több problémával találta szembe magát, illetve konkrétan a felhasználók panaszkodnak.
Kijelzőteszt: Xperia Z2 vs Galaxy Note 3

Kijelzőteszt: Xperia Z2 vs Galaxy Note 3

2014.03.18
| Phone Arena
A japán és a nagyobbik dél-koreai gyártó két csúcsmodelljét eresztették össze és készítették el a kijelzők összehasonlítását az arab világban.
Tényleg jobban szól az Xperia Z2?

Tényleg jobban szól az Xperia Z2?

2014.03.12
| Phone Arena
A japán gyártó tovább fejlesztette a nagy sikerû Sony Xperia Z1 mobilt, hamarosan bejelentésre kerül a Sony Xperia Z2.
MWC 2014: csúcskategóriás a Sony Xperia Z2

MWC 2014: csúcskategóriás a Sony Xperia Z2

2014.02.24
| Xperia Blog
A japán gyártó sem tétovázott sokat, a mobil világkiállítás elején bemutatta újdonságait, melyek közül elsőként a Sony Xperia Z2 mobilt mutatjuk be.
Pletyka: jöhet a Sony Xperia Z2!

Pletyka: jöhet a Sony Xperia Z2!

2014.01.15
| Unwired View
A friss hírek szerint a japán gyártó jövő hónap végén mutatja be a Sony Xperia Z1 utódját, az Xperia Z2-t a Mobile World Congressen.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei