Parkolópályán az Apple összehajtható iPhone fejlesztése

2024.02.18| Android Headlines

Az Apple összecsukható tervei akadályba ütközhettek. Egy tippadó szerint a cég kijelző problémák miatt átmenetileg leállította a fejlesztési munkát.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Korai tesztjei állítólag kudarcot vallottak. Nem világos, hogy ez késlelteti-e az első összecsukható iPhone megjelenését.

Összecsukható okostelefonok 2019 óta léteznek, de az Apple nem lépett be a színre. A cupertinói technológiai behemót, amely 2023-ban megelőzte a Samsungot, és a világ legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, a pletykák szerint 2027 előtt nem fog összehajtható iPhone-t kiadni. Legkorábban 2026-ban debütálhat az első generációs modell. A Samsung 2026-ban mutatja be nyolcadik generációs összecsukható készülékeit.

Az Apple valószínűleg időt szakít arra, hogy mindent tökéletesítsen, a dizájntól és a specifikációktól kezdve az építési minőségig és a tartósságig. Esetleg szüntesse meg a kijelző gyűrődését is. A Weibo kínai mikroblogoldal egyik tippje szerint a cég egy csomó meglévő összehajtható telefont vásárolt különböző márkáktól, és alaposan megvizsgálja azokat. Kutató-fejlesztő csapata szétszerelte őket, hogy belemerüljön a belső szerkezetbe.

Parkolópályán az Apple összehajtható iPhone fejlesztése

Lehet, hogy az iPhone gyártója azt vizsgálja, hogy az egyes vállalatok hogyan csinálták másként a dolgokat, és tanulnak belőlük. Mindez végül segíthet az Apple-nek abban, hogy meghatározza azokat a területeket, ahol jobban teljesíthet, mint a versenytársak. Ez az egyik módja egy olyan terméknek, amely még sok finomításra szorul. A forrás azonban hozzáteszi, hogy a cég átmenetileg felfüggesztette összecsukható projektjét. A kijelző állítólag „nem felelt meg a teszten”.

Itt érdemes megemlíteni, hogy a Weibo bejegyzés kínai nyelven íródott. A Google Fordító segítségével fordítottuk le angolra. Lehetséges, hogy valami elveszett a fordítás során. A látottak szerint azonban az Apple összehajtható projektje nem halad zökkenőmentesen. Azt még látni kell, hogy ez az ideiglenes leállás befolyásolja-e az indulási idővonalat.

Sok a bizonytalanság az Apple első összehajtható terméke körül. Egyes iparági szakértők úgy vélik, hogy a vállalat egy összecsukható iPad-et fog piacra dobni egy összecsukható iPhone előtt. A fejlesztés előrehaladtával tisztább képet kapunk majd. Míg az Apple jobban teljesít a szivárgások megszüntetésében, mint a Google és a Samsung, néhány közülük napvilágra kerül. Eközben a Samsung arra készül, hogy még ebben az évben piacra dobja hatodik generációs összehajtható termékeit – a Galaxy Z Fold6-ot és a Galaxy Z Flip6-ot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei