2026-ban jöhet az első összehajtható iPhone

2024.02.21| Android Headlines

Az Apple jó úton halad, hogy 2026-ban piacra dobja az első összehajtható iPhone-t.

Múlt héten jelent meg egy jelentés, miszerint az Apple megjelenítési problémák miatt átmenetileg felfüggesztette összehajtható projektjét. A vállalat állítólag minőségi problémákat talált az összecsukható kijelzők tartóssági tesztjei során. Úgy tűnik, a jelentés pontatlan volt. Még ha volt is probléma, az látszólag nem befolyásolja az Apple terveit. A cég állítólag jó úton halad az első összehajtható iPhone 2026-os piacra dobása felé, a Vision Pro csapatával pedig segít a fejlesztési munkában.

Míg az összecsukható okostelefonok 2019 óta népszerűek, az Apple távol maradt ettől a játéktól. Az iPhone-gyártó, amely a közelmúltban a Samsungot megelőzve a világ legnagyobb okostelefon-cégévé vált, csak kívülről figyeli az összehajtható készülékeket. A jelentések azt sugallják, hogy a cég összecsukható projektje még mindig kutatási és fejlesztési szakaszban van. Más márkák termékeit vizsgálja, hogy meghatározza az első összecsukható megoldás legjobb módját.

Az Alpha Economic News koreai kiadvány új jelentése szerint az Apple lassan, de biztosan halad előre az összecsukható fejlesztésben. A vállalat a közelmúltban jelentős számú kulcsfontosságú alkalmazottat hozott Vision Pro csapatából az összecsukható csapatba. Az újonnan kiadott headset vitathatatlanul a leginnovatívabb termék, amelyet a vállalat az elmúlt években készített. Látszólag ugyanazt a szakértelmet akarja alkalmazni az összecsukhatóra.

2026-ban jöhet az első összehajtható iPhone

Az Apple állítólag 2026 szeptemberében vagy októberében egy összecsukható iPhone-t szeretne bemutatni, valószínűleg az iPhone 18 sorozat mellett. Addigra a Samsung piacra dobhatja nyolcadik generációs összecsukható készülékeit, a Galaxy Z Fold8-at és a Galaxy Z Flip8-at. A cég becslései szerint az első összehajtható iPhone-ból körülbelül 50 millió darabot adnak el.

A dolgok jelenlegi állása szerint az egész összecsukható piac ennél sokkal kisebb. Miközben a piac folyamatosan növekszik, évekbe telhet, amíg a meglévő lejátszók éves összecsukható eladásai meghaladják az 50 millió darabot. Még a Samsung is, amely 2019 óta a világ legnagyobb összehajtható szállítója, nem biztos, hogy 2026-ban vagy 2027-ben értékesít ennyi összehajthatót. Ha az Apple-nek ez sikerül az első generációs modelljével, az óriási lökést jelentene az összecsukható okostelefon-ipar számára.

Az Apple-nek készül egy összecsukható iPad is

A tech rajongók alig várják az első generációs összecsukható iPhone-t, de az Apple megelőzheti egy összecsukható iPaddel. A pletykák szerint a vállalat először egy összecsukható táblagéppel fog kísérletezni, mielőtt az összecsukható telefonok piacára merészkedne. A következő nagy összecsukható bevezetés a Samsungtól érkezik. A Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 idén júliusban érkezik meg.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei