Az összecsukható iPhone megjelenése 2027 elején várható

2024.03.19| Android Headlines

Jó néhány hírt olvashattunk már az állítólag érkező összehajtható iPhone-ról.

Sokan közülük nem voltak pontosak. Nos, most jelent meg egy új, amely azt állítja, hogy a legelső összecsukható iPhone-bevezetést eltolták, most várhatóan 2027 elején érkezik meg. Ez az információ ellentmond az Apple közelmúltban megjelent ütemtervének, ami arra utal, hogy ezek a részletek újabbak. A pletykák szerint az összehajtható iPhone 2026-ban érkezik, de úgy tűnik, hogy a piacra dobás tovább tolódott.

Az Alphabiz jelentése egy „az Apple belső ügyeiben jártas magas rangú tisztviselőtől származó” információn alapul. Elmondása szerint „alapos előkészületek” után nyilvánvalóvá vált, hogy az Apple a vártnál később tervezi az első összehajtható iPhone értékesítését.

A változás előtt 2026 negyedik negyedévét emelték ki, most azonban 2027 első negyedévét említik. Az egyik pletyka még azt sugallta, hogy az összehajtható iPad az összehajtható iPhone előtt érkezik, de ez nem tűnik valószínűnek.

Az összecsukható iPhone megjelenése 2027 elején várható

Honor Magic V2

Az eredeti Samsung Galaxy Fold még 2019 februárjában jelent meg. Ha az első összecsukható iPhone megjelenési dátuma igaz, akkor az Apple első összecsukható készüléke nyolc évvel a Samsung után érkezik.

Ha figyelembe vesszük, hogy ez az Apple, amiről beszélünk, nem furcsa, hogy ők is részt vesznek a buliban. Az Apple szereti hagyni, hogy a technológiák fejlődjenek, mielőtt azokat beépítené termékeibe. Ez azonban elég nagy szakadék.

Akárhogy is, sokan várják az első összehajtható iPhone-t. Az összecsukható termékek kínálata egyre nő, mivel egyre nő az érdeklődés irántuk. Láttunk néhány kiemelkedő összecsukható okostelefont a piacon az elmúlt egy évben.

Még majdnem három évet kell várnunk, hogy láthassuk az Apple első ajánlatát. Nos, persze feltételezve, hogy ezek az információk pontosak. Feltételezzük, hogy addigra más OEM-ek találnak módot arra, hogy (jelentősen) tovább javítsák összecsukható termékeiket.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei