Ötletes! Íme az új Sony Smart mobilos kiegészítők

2012.01.10| Phone Arena

A Sony az új mobilokon kívül több telefonos kiegészítőt is bemutatott ma a CES 2012-n.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Sony az új mobilokon kívül több telefonos kiegészítőt is bemutatott ma a CES 2012-n. Az Xperia ion és az Xperia S után itt vannak a Smart kiegészítők, ezek közül az első a LiveView utódja, a SmartWatch. Az 1.3 colos, 128×128 képpont felbontású OLED érintőkijelzővel felszerelt karóra mindössze 8 mm vékony, gyorsulásérzékelő található benne, valamint ellenáll a pornak és a vízcseppeknek is.

A Smart Wireless Headset pro egy Bluetooth-os headset, amely képes felolvasni a beérkezett üzeneteket, valamint értesíteni az elmulasztott hívások részleteiről, de még ettől is több egy egyszerű headsetnél, ugyanis MP3 lejátszóként is használható, hiszen két gigabájt beépített memóriája tovább bővíthető microSD kártyával. A kétsoros kijelzővel is ellátott füles Bluetooth 3.0 szabványt használ.

A harmadik kiegészítő csoport a SmartTags nevet kapta, ezek a kis jelvények NFC segítségével kommunikálnak a telefonokkal. A kitűzők használhatók otthon, az irodában, az ágy mellett, akárhol. Mindegyik kis jelvény beállítható, hogy a mobil közelébe érve milyen funkciókat aktiváljon vagy deaktiváljon gyorsan. A Smart Extension SDK bemutatásával a Sony lehetőséget ad a fejlesztők számára, hogy további funkciókat és programokat találjanak ki az NFC kihasználására.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei