OnePlus 9 és 9 Pro fotókon és videókon

2020.12.01| GSM Arena

2021 márciusában mutatkozik be a OnePlus új szériája, a kettő vagy három modellből álló OnePlus 9 sorozat.

A hónap elején láthattuk a készülő OnePlus 9 Pro első renderjét, amelyekből kiderült, hogy a vállalat a 8T és a Nord N szériához hasonló kamera púp kialakítást választott, nem pedig a 7 Pro és 8 Pro dizájnjának folytatását. Két kiemelkedő kameramodul és két kisebb objektív található a hátlapon. A széles, ultraszéles és a tele kamerák adottak, de a negyedik kamera funkciója ismeretlen – nem látunk esélyt arra, hogy az ellentmondásos IR kamera visszatér, de nem is periszkóp kamera a külseje szerint.

OnePlus 9 és 9 Pro fotókon és videókon

Mindenesetre a LetsGoDigital és a Concept Creator közösen létrehozták az eszköz új, életszerűbb megjelenítését, amelyet mindenki élvezhet. Érdemes megfigyelni a képernyő ívelt oldalait; a görbület markánsabbnak tűnik, mint a OnePlus 8 Pro esetében volt.

A kijelző 6.7 col képátló kap, ami a legújabb Pro modelleknél már bevált. Hallottunk már pletykákat arról, hogy a frissítési gyakoriság 144Hz-ig is felmehet, és hogy a Pro erősített sztereó hangszórókat kap Dolby Atmos támogatással. Egyébként a nem Pro modell render képei azt mutatják, hogy lapos képernyőt kap az edge megoldás helyett.

 

A OnePlus 9-ről Waqar Khan küldött képeket, amelyeken a vanilla modell többféle színben látható. A hátlapon három kamera látható, de ettől eltekintve a kialakítás meglehetősen egységes a két 9-sorozatú telefon között.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

OnePlus 9 és 9 Pro fotókon és videókon

A OnePlus 9 és 9 Pro megjelenése a szokásosnál hamarabb várható, 2021. március közepén. Ez válasz lehet a Galaxy S21 korábbi bevezetésére, vagy csupán arra szolgál, hogy több időt biztosítson a 9-es szériának, mielőtt a 9T frissítés megjelenik az év későbbi szakaszában.

A OnePlus 9 és 9 Pro-t az új Snapdragon 875 lapkakészlet hajtja majd. Láttuk már, hogy mindkét telefon 8 GB RAM-mal futtatta a Geekbenchet, a töltés 65W lesz maximum, köszönhetően a Warp Charge újabb fejlesztésének.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei