OnePlus 6 8+128 pirosban, EU raktárból

2019.03.06| (x)

A OnePlus 6 még mindig beszerezhető újonnan, ezúttal EU raktáros ajánlatunk van.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az eFox Shop új partnerünk és rögtön olyan akciót hozott, amely esetében nem kell heteket várni a szállításra és aggódni a vám miatt. A OnePlus 6-ot mindenki ismeri, annak ellenére az egyik legjobb a piacon a mai napig, hogy három hónapon belül már a második utódja is piacra kerül.

A kínai mobil abszolút felsőkategóriás tudást és ennek megfelelő teljesítmény ad, ráadásul a konkurenciához képest még mindig szinte féláron. A OnePlus 6-ot 6.3 colos, full HD+ felbontású OLED kijelző, Snapdragon 845 processzor, letisztult rendszer jellemzi, ráadásul itt a 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájt tárhellyel ellátott verzió akciós, extraként a piros színű, amely ezer éve elfogyott a gyártónál.

OnePlus 6 8+128 pirosban, EU raktárból

Kamerából a hátlapra egy 16 és egy 20 megapixel felbontású szenzor került, a fotók minősége vetekszik a legjobbakéval. A beépített, 3300 mAh-s akkumulátorral az átlagosnál jobb üzemidőket produkál a mobil. Az tudást hátlapi ujjlenyomat-olvasó, elképesztően gördülékeny használat, nagyon kényelmes gesztusvezérlés és dual SIM támogatás adja. 

OnePlus 6 8+128 pirosban, EU raktárból

OnePlus 6 8+128 gigabájtos verziója 166 ezer forint volt anno a gyártótól, az eFox Shop kínálatában viszont most 469 dollárért, 131 ezer forintért beszerezhető, ehhez egyrészt az EFOX3956 kuponkódra van szükség, másrészt párszor érdemes a kosárba tétel után böngészni még a kínálatot, majd visszamenni, így további 6 dollár aktivitási kedvezményt ad az oldal. Európai raktárból küldik a modellt, így napokon belül kézhez kapható, áfa- és vámfizetési opció nélkül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei