Olcsóbb lesz a Samsung Galaxy S7 mint az S6!

2015.11.06| Phone Arena

Egy Weibo jelentés szerint a nagyobbik dél-koreai gyártó megpróbálja mintegy tíz százalékkal csökkenteni a jövõ évben bemutatásra kerülõ Samsung Galaxy S7 árát az elõd modellhez képest, amely extrém magas áron kezdett.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ez igen jó értékesítési ösztönzés is lehetne és egyben válasz a folyamatosan változó igényekkel elõálló okostelefon piacon. A cég alelnöke, Kwon Oh-Hyun megemlítette, ha a Samsung továbbra is ellenáll a változásnak, így nem maradhat fent sokáig a mobil üzletág, tehát alkalmazkodni kell a feltételekhez és a jelenleg még árban stagnáló üzleti modellhez. Hivatalosan ezt az állítást nem erõsítették meg a dél-koreai nagyvállalatnál és csak piaci elemzésekre hagyatkozhatunk Kwon nyilatkozatát leszámítva, de jogosnak tûnik a lépés. A Samsung megítélése jelenleg még kifejezetten pozitív az instabil lábakon álló piac ellenére, ráadásul két év után újra emelkedik a profit.

Olcsóbb lesz a Samsung Galaxy S7 mint az S6!

Pat Juitang elemzõ adta hírül, hogy a Galaxy S7 olcsóbb lehet a Samsung Galaxy S6 modellnél, így a cég jobb helyzetbe kerülhetne a konkurenciához képest, beleértve az Apple-t is. A Samsung Galaxy S7 az elõzetes információk szerint egy teljesen új, nagyobb szenzorral ellátott, 12 megapixeles kamerát kap, Snapdragon 820 vagy Exynos 8890 processzor várható (modell-függõ) és a januárban vagy még esélyesebben februárban a Mobile World Congressen mutatja be a gyártó. Új funkció lesz még a Cat.12 LTE hálózati támogatás is, amelyet mindkét processzor támogat, valamint a világ jelenlegi legjobb, 32 bites sztereó D/A konvertere is a tudáslistát erõsíti.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A világ legtörékenyebb mobilja az S8

A világ legtörékenyebb mobilja az S8

2017.05.10
| SamMobile
Úgy tűnik, lesz gondjuk a Samsung Galaxy S8 tulajdonosoknak, már hivatalosan is nagyon törékenynek kategorizálták a modellt.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Mégsem megy annyira a Galaxy S8?

Mégsem megy annyira a Galaxy S8?

2017.07.12
| Phone Arena
Elemzők szerint a Samsung Galaxy S8 kevésbé fogy jól mint elődje, a Samsung Galaxy S7.
Samsung Galaxy S9+ teszt: a két kamera menő

Samsung Galaxy S9+ teszt: a két kamera menő

2018.04.20
| Telefonguru
Már majdnem tökéletes lett a Samsung Galaxy S széria legújabb tagja. Majdnem.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei