Okostelefon triót hoz a Honor jövő hónapban

2021.10.19| Playful Droid

A Honor hamarosan három új okostelefont is bemutat, egyelőre Kínának, de később talán Európának is.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Honor október 26-án, jövő hét kedden hivatalos bemutatót tart az európai piacon, ahol az új Honor 50 és Honor 50 Lite telefonokat ismerhetjük meg. A Honor 50 sorozat öreg kontinensre dobása mellett a vállalat állítólag néhány új modellen is dolgozik, amelyek egyelőre Kínában debütálnak. Ezek közé tartozik a Honor Play5 Lite (Vitality Edition), a Honor X30i és a hatalmas Honor X30 Max.

Bár a Honor Play5 Lite-ra és az X30i-re vonatkozó információk jelenleg szűkösek, a Honor X30 Max esetében ez nem így van. Ahogy arról tegnap már írtunk, megbízható kínai hírhozó szerint a Honor X30 Max várhatóan a nyolcmagos MediaTek Dimensity 900 lapkakészlettel fog működni, akárcsak a frissen bejelentett Vivo S10e.

Okostelefon triót hoz a Honor jövő hónapban

Ettől eltekintve a telefon nagy, 7,09 colos kijelzővel rendelkezik, várhatóan LCD alapokon. A várakozások szerint 64 megapixeles optikát is hoz a hátlapon található hármas/négykamerás rendszer.

A megfelelő működés érdekében a Honor X30 Max masszív, 6000 mAh-s akkumulátorral felszerelt, amely 22,5 W-os gyorstöltési támogatást biztosít. A három új okostelefont a Honor a november 11-i Double Eleven online shopping fesztivál keretein belül mutatja be, majd november 30-tól lesznek megvásárolhatók az anyaországban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábban



Korábbi szavazások eredményei