Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

2016.06.17| Alcatel

Gyerek- és szülőbarát technológia az Alcateltől

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Szülőként nehéz megtalálni az egyensúlyt akkor, amikor a gyerekek már több függetlenségre vágynak, de életkorukból adódóan a szülők még szeretnék őket felügyelni úgy, hogy szabadságvágyuk és önbizalmuk ne ütközzön felesleges korlátokba. Emellett a legtöbb óvoda és iskola nem is engedélyezi, hogy a gyerekek okostelefont vigyenek magukkal az intézménybe. Ezt a komplex problémakört tetézi a nyári szünet, ami különösen aktuálissá és problémássá teszi a gyermekfelügyelet kérdését a szülők számára. Szülőkkel és szakértőkkel végzett kutatások alapján fejlesztette ki az Alcatel a legújabb innovációját a hordozható technológiák piacán a MOVE TIME Track&Talk Órát, ami orvosolni tudja ezt a problémát.

A MOVE TIME gyerekóra egy GPS-szel ellátott karóra, ami biztosítja a függetlenséget, amire egy 5 és 9 év közötti gyereknek szüksége van, miközben megadja a szülő számára is az ellenőrzés lehetőségét. Ez a technológia ideális egyensúlyt teremt a gyerekek korszerű igényei és a szülők egyre komolyabb aggodalmai között.

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

Az Alcatel MOVE TIME gyerekórája okostelefonhoz csatlakoztatva lehetőséget ad a gyermekek digitális lekövetésére. Így például, ha egyedül sétál haza az iskolából, vagy nyáron a játszótéren csatangol a barátaival, felállítható egy biztonságosnak ítélt zóna: ha valamiért elhagyja ezt a területet, az óra azonnal értesítést küld a telefonra, majd a beépített GPS segítségével rögtön követni is lehet a csemetét. Egyetlen gombnyomással rögtön kapcsolatba is léphetünk a gyerekkel. A MOVE TIME összesen 10, a szülők által előre beállított gyorshívót tud tárolni.

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

Míg a szülőknek a kapcsolattartás és a biztonság a legfontosabb tényező, a fiatalabb generációk számára a trendfaktor jelenti a fő szempontot. MOVE TIME óra ugyanolyan szilikon szíjjal készül, mint sok más felnőtteknek készülő, divatos okosóra. Anyu és Apu vicces, animált ikonokkal jelenik meg a névjegyek között, így használata szórakoztató is. Az óra sok más felszereltsége (GPS, Wi-Fi) mellett vízálló is, így tökéletes kiegészítője a nyárnak.

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

Az előnyökről röviden:

  • Helymeghatározás – 90 másodpercen belül megkereshető a gyermek a felhő alapú szolgáltatásnak köszönhetően.
  • Biztonságos terület meghatározása – azonnal értesítést küld, ha a gyermek elhagyja az előre beállított biztonsági zónát.
  • Hangüzenet küldése – lehetőség van hangüzenetet hagyni, ha épp nem elérhető a gyermek.
  • Azonnali segítség a gyermeknek - 10 gyorshívó szám érhető el egy egyszerű mozdulattal, így az okosóra segítségével tud telefonálni (nem kell telefont magánál tartania).
  • Nano SIM-el működik az eszköz
  • Hosszan üzemképes akkumulátor - 4 napos készenléti idő.


messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei