Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

2016.06.17| Alcatel

Gyerek- és szülőbarát technológia az Alcateltől

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Szülőként nehéz megtalálni az egyensúlyt akkor, amikor a gyerekek már több függetlenségre vágynak, de életkorukból adódóan a szülők még szeretnék őket felügyelni úgy, hogy szabadságvágyuk és önbizalmuk ne ütközzön felesleges korlátokba. Emellett a legtöbb óvoda és iskola nem is engedélyezi, hogy a gyerekek okostelefont vigyenek magukkal az intézménybe. Ezt a komplex problémakört tetézi a nyári szünet, ami különösen aktuálissá és problémássá teszi a gyermekfelügyelet kérdését a szülők számára. Szülőkkel és szakértőkkel végzett kutatások alapján fejlesztette ki az Alcatel a legújabb innovációját a hordozható technológiák piacán a MOVE TIME Track&Talk Órát, ami orvosolni tudja ezt a problémát.

A MOVE TIME gyerekóra egy GPS-szel ellátott karóra, ami biztosítja a függetlenséget, amire egy 5 és 9 év közötti gyereknek szüksége van, miközben megadja a szülő számára is az ellenőrzés lehetőségét. Ez a technológia ideális egyensúlyt teremt a gyerekek korszerű igényei és a szülők egyre komolyabb aggodalmai között.

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

Az Alcatel MOVE TIME gyerekórája okostelefonhoz csatlakoztatva lehetőséget ad a gyermekek digitális lekövetésére. Így például, ha egyedül sétál haza az iskolából, vagy nyáron a játszótéren csatangol a barátaival, felállítható egy biztonságosnak ítélt zóna: ha valamiért elhagyja ezt a területet, az óra azonnal értesítést küld a telefonra, majd a beépített GPS segítségével rögtön követni is lehet a csemetét. Egyetlen gombnyomással rögtön kapcsolatba is léphetünk a gyerekkel. A MOVE TIME összesen 10, a szülők által előre beállított gyorshívót tud tárolni.

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

Míg a szülőknek a kapcsolattartás és a biztonság a legfontosabb tényező, a fiatalabb generációk számára a trendfaktor jelenti a fő szempontot. MOVE TIME óra ugyanolyan szilikon szíjjal készül, mint sok más felnőtteknek készülő, divatos okosóra. Anyu és Apu vicces, animált ikonokkal jelenik meg a névjegyek között, így használata szórakoztató is. Az óra sok más felszereltsége (GPS, Wi-Fi) mellett vízálló is, így tökéletes kiegészítője a nyárnak.

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

Az előnyökről röviden:

  • Helymeghatározás – 90 másodpercen belül megkereshető a gyermek a felhő alapú szolgáltatásnak köszönhetően.
  • Biztonságos terület meghatározása – azonnal értesítést küld, ha a gyermek elhagyja az előre beállított biztonsági zónát.
  • Hangüzenet küldése – lehetőség van hangüzenetet hagyni, ha épp nem elérhető a gyermek.
  • Azonnali segítség a gyermeknek - 10 gyorshívó szám érhető el egy egyszerű mozdulattal, így az okosóra segítségével tud telefonálni (nem kell telefont magánál tartania).
  • Nano SIM-el működik az eszköz
  • Hosszan üzemképes akkumulátor - 4 napos készenléti idő.


messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei