kospet

Okosóra FaceID-val!?

2019.11.29
Címkék:

kospet

,

prime

,

faceid


Ma egy nagyon érdekes terméket, a KOSPET Prime-ot mutatjuk be.

Az intelligens karórák az okostelefon funkcióinak csaknem 60% -át képesek végrehajtani. Ma egy nagyon érdekes terméket, a KOSPET Prime-ot mutatjuk be. Ez a Kospet karóra egy nano SIM-es 4G támogatással rendelkező intelligens karóra, hihetetlen, nem hétköznapi tulajdonságokkal.

Technikai szempontból a KOSPET Prime intelligens óra egy 1,6 hüvelykes IPS kör alakú, teljes érintőképernyővel rendelkezik, 400x400 pixel felbontással.

Ez az intelligens óra kettő kamerával és egy hatalmas tárolókapacitással rendelkezik, ami egyedülálló a világon. A kamerák magukba foglalnak egy 2MP-es szenzort az elején FaceID azonosításához és egy 8MP-es kamerát az oldalán gyors képek készítéséhez. A gyártó 3 GB RAM-mal és egy nagy, 32 GB tárolóhellyel ajándékozza meg a felhasználókat.

 

Az energiatakarékosság érdekében az intelligens órában egy 1260 mAh-es akkumulátort kapott, ami 72 órás felhasználási időt biztosít. Ezenkívül a KOSPET Prime karóra Bluetooth, WIFI, GPS, IP67 vízálló besorolást, és számos egyéb funkciót tartalmaz. Most a Cafago oldalán a KOSPET Prime ára nagyon kedvező, mivel a 60 százalékos leárazásnak köszönhetően, 50.000 forintért megvásárolható.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei