Okosóra okostelefon specifikációval!

2019.05.16| Cafago
Címkék:

kospet

,

hope

,

brave

,

cafago


3GB Ram, 32GB tárhely egy okosórában, ami ráadásul még olcsó is!?

A Cafago akciójában most két elég különleges okos órát találunk, a Kospet Hope-ot és a Kospet Brave-t. A Kospet márka viszonylag új szereplő az okosóra piacon. A fő különbség a Kospet Hope és a Brave között az árán kívül, hogy az előbbi egy 32 GB tárhellyel rendelkezik, míg a Kospet Brave-nek nincs kamerája és csupán „csak” 16 GB tárhellyel büszkélkedhet.

 Okosóra okostelefon specifikációval!

A 400x400 pixel felbontású AMOLED kijlezőnek köszönhető, hogy a Kospet Hope jobb minőségű képeket ad és kevesebb áramot fogyaszt, mint a 240x240pixeles TFT IPS LCD, ami a Kospet Brave-et működteti. Bár a Brave képminősége nem a legjobb, de a képernyő könnyen olvasható a szabadban is.

 Okosóra okostelefon specifikációval!

Az okosórák közül egyik sem úszásbiztos, így nem ajánlott medencében viselni. Azonban, míg a Hope IP67 minősítésű, így mindössze 1 méteres vízmélyégig mehetünk vele, a Brave magasabb IP68 besorolást kapott, ami csak egy félméterrel javította a Hope értékét. Mint már korábban is említettem a Kospet Hope segítségével fontos eseményeket, pillanatokat örökíthetünk meg köszönhetően a beépített 8MP kamerájának.

Okosóra okostelefon specifikációval!

Adatkommunikáció terén minden adott. A Bluetooth, Wi-Fi és a GPS kommunikáció mellé kapunk még egy Nano SIM kártya helyet. Az okosórák támogatják a B20 sávot így a 4G sem okoz majd gondot nekik. Mindkét órára 50% feletti kedvezmény jár a Cafago oldalán, így a Bravet 30.000 forintért, a Hope-t pedig 40.000 forintért vásárolhatjunk meg most.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei