Update: maszkkal is működik a Face ID!

2021.02.03| GsmArena

A legújabb frissítésnek köszönhetően már maszkkal is fel tudjuk oldani az iPhone-unkat, feltéve ha van egy Apple Watch-unk is!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple először 2017-ben alkalmazta a Face ID arcfelismerési technológiát az iPhone X-nél, de ez a technológia kevésbé praktikus megoldásnak bizonyult a folyamatban lévő járvány közepette, mivel gyakran nem tudjuk feloldani az iPhone-unkat, ha maszkot viselünk.

Az iOS 14.5-gyel azonban az Apple megpróbálja megkönnyíteni a Face ID-vel rendelkező iPhone-ok tulajdonosainak dolgát. Az Apple kiadta az iOS 14.5 béta verzióját, amely egy olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy maszk viselése esetén is fel tudjuk oldani az iPhone készülékünket, feltéve, ha van egy Apple Watch is rajtunk.

Update: maszkkal is működik a Face ID!

Ez a funkció hasonló az Android Smart Lockjához, mivel feloldja a készüléket Face ID-vel, amikor az Apple Watch az iPhone közelében van. Ehhez viszont maszkot kell viselnünk és az Apple Watch-nak is a csuklón kell lennie. Ha ezek a feltételek teljesülnek, visszajelzést kap az Apple Watch, amikor az iPhone-t Face ID-vel feloldottuk.

Ennek ellenére érdemes megemlíteni, hogy ez a funkció csak feloldja iPhone készülékét és nem működik az App Store és az iTunes vásárlások esetén.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei