Update: maszkkal is működik a Face ID!

2021.02.03| GsmArena

A legújabb frissítésnek köszönhetően már maszkkal is fel tudjuk oldani az iPhone-unkat, feltéve ha van egy Apple Watch-unk is!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple először 2017-ben alkalmazta a Face ID arcfelismerési technológiát az iPhone X-nél, de ez a technológia kevésbé praktikus megoldásnak bizonyult a folyamatban lévő járvány közepette, mivel gyakran nem tudjuk feloldani az iPhone-unkat, ha maszkot viselünk.

Az iOS 14.5-gyel azonban az Apple megpróbálja megkönnyíteni a Face ID-vel rendelkező iPhone-ok tulajdonosainak dolgát. Az Apple kiadta az iOS 14.5 béta verzióját, amely egy olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy maszk viselése esetén is fel tudjuk oldani az iPhone készülékünket, feltéve, ha van egy Apple Watch is rajtunk.

Update: maszkkal is működik a Face ID!

Ez a funkció hasonló az Android Smart Lockjához, mivel feloldja a készüléket Face ID-vel, amikor az Apple Watch az iPhone közelében van. Ehhez viszont maszkot kell viselnünk és az Apple Watch-nak is a csuklón kell lennie. Ha ezek a feltételek teljesülnek, visszajelzést kap az Apple Watch, amikor az iPhone-t Face ID-vel feloldottuk.

Ennek ellenére érdemes megemlíteni, hogy ez a funkció csak feloldja iPhone készülékét és nem működik az App Store és az iTunes vásárlások esetén.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei