Okosabb lesz a Gmail frissítés után

2015.05.14| Phone Arena
Címkék:

Gmail

,

update

,

frissítés


A Google napokon belül kiadja a Gmail levelező program legfrissebb androidos változatát, amely több új funkcióval bővíti a lehetőségek tárházát.

A Google napokon belül kiadja a Gmail levelező program legfrissebb androidos változatát, amely több új funkcióval bővíti a lehetőségek tárházát. Előfordult már, hogy olvastál egy levelet és nem voltál biztos benne, mit is szeretne a feladó mondani pontosan (és itt most nem az esetleges nyelvi nehézségekre gondolunk)? A frissítés lehetővé teszi, hogy megnézzük a küldő avatar képét és a korábbi beszélgetéseket vele, megkönnyítve ezzel a beazonosítást és az esetleges személyes adatokat. Ezeket az adatokat eddig több különböző helyről lehetett kikeresni, most viszont egyetlen kattintásra elérhetők. Az update segítségével könnyebb lesz több Gmail fiókot kezelni, valamint megérkezett a kibővített támogatás a nem Gmail-es IMAP címekhez is. A Gmail letölthető a Google Play áruházból.

Okosabb lesz a Gmail frissítés utánBöngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei