Nyerj te is! 800 okostelefont sorsolnak ki

2015.07.09| Telenor

40 nap, 800 darab Nokia Lumia 532 okostelefon, 5 darab Xbox One konzol és mindössze 1 hívás, illetve vásárlás a MyMenu szolgáltatásban – ez a Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek szóló nyereményjátéka számokban.

40 nap, 800 darab Nokia Lumia 532 okostelefon, 5 darab Xbox One konzol és mindössze 1 hívás, illetve vásárlás a MyMenu szolgáltatásban – ez a Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek szóló nyereményjátéka számokban. A személyes ügyfélszolgálatként működő MyMenu egyedi, személyre szabott ajánlatokat és hasznos funkciókat nyújt a Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek. A szolgáltatást népszerűsítő nyereményjátékban 800 szerencsés ügyfél nyerhet Microsoft Lumia 532 típusú okostelefont, ha augusztus 9-ig belép a telefon tárcsázójába beírt *111# billentyűkombinációval elérhető MyMenu-be. Azok között, akik eddig megrendelik az itt elérhető kedvezményes ajánlatok egyikét, a Telenor 5 darab Xbox One konzolt sorsol ki.

A regisztráció nélkül, telefonon keresztül elérhető díjmentes MyMenu szolgáltatással a feltöltőkártyás telenorosok kedvezményes perc-, SMS- valamint adatmennyiséget tartalmazó csomagokat vehetnek igénybe. A gyors menürendszerben emellett olyan hasznos funkciókat érhetnek el, mint például az egyenleginformáció és egyenlegfeltöltés, az utóbbihoz ráadásul extra Hipernetet is kapnak.

Nyerj te is! 800 okostelefont sorsolnak ki

A MyMenu szolgáltatás segítségével a feltöltőkártyás Telenor ügyfelek egyedi, kedvezményes ajánlatokat rendelhetnek meg, vagy szükségtelenné vált szolgáltatásokat mondhatnak le egyszerűen. Mivel a szolgáltatás a SIM-kártyából érhető el, nem csak okostelefonon, hanem a legtöbb hagyományos készülékkel is használható, amelyek még nem alkalmasak applikációk futtatására. A feltöltőkártyás ügyfelek közvetlenül lekérdezhetik a MyMenu segítségével aktuális egyenlegüket, ha a *111# kombinációt beütik telefonjuk tárcsázójába, és hívást indítanak rá. Ekkor a készülék nem egy telefonszámot hív fel, hanem megjelenít egy menürendszert – ez maga a MyMenu. Az okostelefont használók a MyTelenor applikációból érhetik el a MyMenu ajánlatait.Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei