Nokia EOS részletek és videó

2013.06.07| Vizileaks

Újabb fotók kerültek fel a netre a finnek Nokia EOS mobiljáról.

Újabb fotók kerültek fel a netre a finnek Nokia EOS mobiljáról. A héten írtunk már a kamerás csúcsmobilról, a friss képek azonban jobb minőségűek az eddigieknél és jobban szemügyre vehetők a hatalmas hátlapi kamera részletei. A ViziLeaks információi szerint polikarbonát a burkolat, ám fém részek is lehetnek benne, ez is a minőség emelését célozná meg. A Nokia EOS dizájnja szinte teljesen egyezik a Nokia Lumia 920-éval, így tehát minden csatlakozó és gomb ugyanott található meg a kereten mint más Lumia modellek esetében. A hatalmas kamera Carl Zeiss lencsével, xenon és LED vakuval egyaránt felszerelt, ám azt nem tudni még most sem, hogy hány megapixeles fotók várhatók. A hátlapon látható két pötty a vezeték nélküli töltőhöz szükségesek, ám úgy tűnik, nem lesz beépítve gyárilag ez a funkció, talán azért, hogy ne legyen túl nehéz a Nokia EOS, mivel már a Nokia 808 PureView is az volt a maga 169 grammos tömegével.

Nokia EOS részletek és videóKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei