Nokia Belle frissítés több mobilra!

2012.08.28| Daily Mobile
Címkék:

Nokia

,

Belle

,

frissítés


Friss hírek kerültek napvilágra a finn gyártó Nokia Belle frissítésével kapcsolatban, amelyek a legtöbb Symbian rendszerû okostelefon tulajdonosát érdekelni fogja.

Friss hírek kerültek napvilágra a finn gyártó Nokia Belle frissítésével kapcsolatban, amelyek a legtöbb Symbian rendszerû okostelefon tulajdonosát érdekelni fogja. A finn gyártó megerõsítette, hogy a Nokia Belle Refresh frissítés elérhetõ lesz a Nokia N8, a Nokia E7, a Nokia C7, a Nokia C6-01, a Nokia X7, valamint a Nokia Oro modellekre, az update verziószáma: 111.040.1511. A Nokia E6 111.140.0058 frissítése folytatja majd a sort elsõként a Nokia 500 update után, amely heteken belül elérhetõ lesz. A teljesség igénye nélkül néhány részlet a Belle újdonságaiból: 8.3 verziószámú böngészõ teljes HTML5 támogatással, Maps és Drive programoknál hang alapú használat, saját képek megtekintése a térképen, Social 1.5 automatikus Facebook és Twitter kontakt linkeléssel, rengeteg új fõképernyõs widget és toggle ikonok, gyorsabb mûködés, továbbfejlesztett zenelejátszó, gyors lejátszási lista szerkesztés, értesítési sávban megtalálható kezelõgombok.

Nokia Belle frissítés több mobilra!A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei