Nincs már olcsó Xiaomi csúcs, itt a Mi 11

2021.02.08| Xiaomi

A Xiaomi ma lerántotta a leplet a modell európai, a hazai ügynökség pedig a Mi 11 magyar áráról.

A mai bejelentés után mindent megtudtunk a Xiaomi Mi 11-ről, többek között az áráról is. A modellről bővebben itt már írtunk a kínai megjelenéskor, most annyival egészítenénk ki az információkat, hogy Európában a 8+128 gigabájtos modell ára 749 euró lett, a 8+256 gigabájtos változatért pedig 799 eurót kér el a gyártó.

Nincs már olcsó Xiaomi csúcs, itt a Mi 11

A Xiaomi Mi 11 itthon két verzióban, dual SIM támogatással lesz elérhető. A 8/128 GB-os modell 299 ezer forintot kóstál, míg a 8/256 GB-os változat 319 ezer forintba kerül, ebben benne van természetesen az 55 wattos hálózati GaN adapter is. Ezért az árért 3 év jótállás jár, plusz 1 év kijelzőcsere garancia is jár, vagyis a vásárlástól számított 12 hónapon belül ha egyszer eltörik a kijelző, akár a felhasználó hibájából is, akkor a TMX ingyenesen cseréli.

Az értékesítés várhatóan március végén kezdődik és remélhetőleg valami nagyobb értékű ajándék is jár majd a Xiaomi Mi 11 mellé a Xiaomi hazai képviseletétől vásárolva legalábbis. 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei