Nézd meg belülről a Xiaomi Mi 11-et

2021.01.13| GsmArena
Címkék:

Xiaomi Mi 11


Tegnap óta kapható a Xiaomi legújabb zászlóshajói, és nem kellett sokat várni, hogy valaki szétszedje és megossza az interneten.

Most már hivatalos, a Xiaomi Mi 11 lett az első okostelefon, amit a Snapdragon 888 lapkakészlete hajt. Tegnap Kínában útnak indították a Mi 11 sorozatot, és nem kellett sokat várni, hogy a zászlóshajó eljusson a helyi technikai bloggerekhez. Aiao Technology szinte azonnal, ahogy hozzákerült a telefon szét is szedte, illetve, hogy senki ne maradjon le róla megosztotta a YouTube csatornáján.

Mint minden szétszerelésnél, itt is a SIM-tálca eltávolításával kezdődik a folyamat. Ezt követi az öko-bőr műanyag hátlap levétele és a kamera érzékelőjének a fedelét tartó csavarok kicsavarása. Így kiderült, hogy a 108 MP-es főkamera egy Samsung ISISELL HMX érzékelő, amely OIS-sel rendelkezik, az 5 MP-es kamera egy Samsung S5K5E9 egység, míg az utolsó a 13 MP-es ultraszéles modul nem más, mint egy OmniVision CMOS OV13B10.

Nézd meg belülről a Xiaomi Mi 11-et

Az alaplap elején és hátulján nagyobb mennyiségű rézfólia található, és a hőteljesítmény javításának az érdekében több hűtőbordával is ellátták. Amint eltávolította a rézfelületeket, meg is érkeztünk a vadonatúj Snapdragon 888 lapkakészlethez. A Snapdragon 888 mellett helyezkedik el a flash memória. Végül, de nem utolsó sorban látható a 4600 mAh-es akkumulátor, ami a Sunwoda Electronics Co Ltd.-tól származik.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei