Nem lesz elérhető minden Samsungon az Ultra HDR funkció

2023.05.19| SamMobile
Címkék:

Android 14

,

Ultra HDR


Múlt héten a Google a Google I/O 2023 rendezvényen újabb Android 14 funkciókat mutatott be.

A vállalat elárulta, hogy többek között az Ultra HDR-t is elhozza az Android 14-et futtató készülékekre. Néhány Galaxy-rajongó kíváncsi volt arra, hogy a funkció eljut-e a Samsung okostelefonjaira és táblagépeire egy jövőbeli frissítéssel, és a Samsung most némi információval szolgált ezzel kapcsolatban.

A Samsung hivatalos fórum kamera szekciójának moderátora elárulta, hogy az Android 14 Ultra HDR funkciója nem csak egy új kamerafunkció, hanem a készüléknek támogatnia kell a HDR kijelzőt is. Manapság a legtöbb okostelefon kamerája képes HDR-képek rögzítésére, de sok készülék nem menti el azokat HDR formátumban. 

Mivel az Ultra HDR funkció megköveteli, hogy az Android telefon HDR-ben rögzítse a képeket és videókat, majd ugyanezzel a dinamikatartománnyal jelenítse meg azokat HDR-kijelzőn, a funkció a felső középkategóriás és felső kategóriás telefonokra korlátozódhat.

Nem lesz elérhető minden Samsungon az Ultra HDR funkció

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kamera HDR-képet rögzítsen, és 10 bites formátumban mentse el. Ezután a telefonon található Galéria alkalmazás 10 bites formátumban megjelenítheti ezt a képet vagy videót HDR-képes képernyőn.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Csak néhány Galaxy A sorozatú telefon, valamint az összes legújabb Galaxy Note, Galaxy S és Galaxy Z sorozatú telefon rendelkezik HDR-tartalom megjelenítésére alkalmas képernyővel. Ezért csak ezek a készülékek kaphatják meg az Android 14 Ultra HDR funkcióját. 

A Samsung azonban még mindig nem tisztázta, hogy mely telefonok és táblagépek kapják meg a funkciót, és a dolgok csak akkor tisztázódhatnak, amikor a Samsung valamikor az év folyamán kiadja a One UI 6.0 béta frissítést.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei