A Galaxy XCover 5 kameraproblémákkal küzd az Android 14 frissítés után

2024.04.29| SamMobile

A Samsung új frissítése új problémákat hozott a Galaxy XCover 5 készülékek kamerájával. Miről panaszkodnak a felhasználók?

A Samsung nemrégiben adta ki az Android 14 alapú One UI 6.0 frissítést a Galaxy XCover 5 készülékhez. Bár számos új funkciót és teljesítményjavítást hozott, a hírek szerint tönkretette a kamera autofókuszát, így az mindenki számára használhatatlanná vált, ami hatalmas csalódás a felhasználók számára.

A Galaxy XCover 5 a múlt héten kapta meg az Android 14 alapú One UI 6.0 frissítést, és úgy tűnik, hogy ez tönkretette az elsődleges hátsó kamerát. Több felhasználó is arról számolt be, hogy a telefon elsődleges kamerájának autofókusz mechanizmusa már nem működik. Az egyik felhasználó azt állította, hogy két Galaxy XCover 5 készülékkel rendelkezik, amelyeken ugyanaz a probléma áll fenn.

A Galaxy XCover 5 kameraproblémákkal küzd az Android 14 frissítés után

Mivel a kamera az okostelefonok egyik leggyakrabban használt eleme, egy hibás kamera tönkreteszi az általános élményt. Néhány Galaxy XCover 5 felhasználó azt állította, hogy nem tudott vásárolni, mert a QR-kódot nem lehetett beolvasni. Mivel a Galaxy XCover 5-öt leginkább vállalkozások használják, amelyeknél szükség van vonalkódok és QR-kódok beolvasására, úgy tűnik, hogy a telefon a vásárlók többsége számára használhatatlanná vált - amely azért is külön fájdalom - mert nem csak egy élmény megörökítésétől fosztja meg a felhasználóját, hanem a munkahelyének ezzel akár anyagi kárt is képes okozni a hibás kamera. 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Bár a Samsung nem adott ki nyilvános nyilatkozatot, egyes felhasználók azt állítják, hogy a támogatási csapat megerősítette, hogy szoftveres problémáról van szó, és a vállalat már dolgozik a javításon. Az ilyen hibákat minél hamarabb ki kell javítani. Az Android 14 az utolsó nagyobb Android OS frissítés a Galaxy XCover 5 számára.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei