A Galaxy XCover 5 kameraproblémákkal küzd az Android 14 frissítés után

2024.04.29| SamMobile

A Samsung új frissítése új problémákat hozott a Galaxy XCover 5 készülékek kamerájával. Miről panaszkodnak a felhasználók?

A Samsung nemrégiben adta ki az Android 14 alapú One UI 6.0 frissítést a Galaxy XCover 5 készülékhez. Bár számos új funkciót és teljesítményjavítást hozott, a hírek szerint tönkretette a kamera autofókuszát, így az mindenki számára használhatatlanná vált, ami hatalmas csalódás a felhasználók számára.

A Galaxy XCover 5 a múlt héten kapta meg az Android 14 alapú One UI 6.0 frissítést, és úgy tűnik, hogy ez tönkretette az elsődleges hátsó kamerát. Több felhasználó is arról számolt be, hogy a telefon elsődleges kamerájának autofókusz mechanizmusa már nem működik. Az egyik felhasználó azt állította, hogy két Galaxy XCover 5 készülékkel rendelkezik, amelyeken ugyanaz a probléma áll fenn.

A Galaxy XCover 5 kameraproblémákkal küzd az Android 14 frissítés után

Mivel a kamera az okostelefonok egyik leggyakrabban használt eleme, egy hibás kamera tönkreteszi az általános élményt. Néhány Galaxy XCover 5 felhasználó azt állította, hogy nem tudott vásárolni, mert a QR-kódot nem lehetett beolvasni. Mivel a Galaxy XCover 5-öt leginkább vállalkozások használják, amelyeknél szükség van vonalkódok és QR-kódok beolvasására, úgy tűnik, hogy a telefon a vásárlók többsége számára használhatatlanná vált - amely azért is külön fájdalom - mert nem csak egy élmény megörökítésétől fosztja meg a felhasználóját, hanem a munkahelyének ezzel akár anyagi kárt is képes okozni a hibás kamera. 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Bár a Samsung nem adott ki nyilvános nyilatkozatot, egyes felhasználók azt állítják, hogy a támogatási csapat megerősítette, hogy szoftveres problémáról van szó, és a vállalat már dolgozik a javításon. Az ilyen hibákat minél hamarabb ki kell javítani. Az Android 14 az utolsó nagyobb Android OS frissítés a Galaxy XCover 5 számára.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei