Nem is drága a különleges OnePlus 11

2023.03.29| Android Authority

Bemutatkozott a OnePlus 11 Jupiter Rock. A OnePlus szerint a Jupiter Rock hátlapja olyan, mint a víz által csiszolt jádekő.

A OnePlus a hónap elején említette meg egy teljesen új anyagból készült OnePlus 11 változat érkezését. Most végre eljött a nap, és a cég teljes egészében bemutatta a OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition mobiltelefont.

A vállalat korábban elárulta, hogy a telefon hátlapja 3D mikrokristályos kőzetből készül. A márka szerint az volt a céljuk, hogy a névnek megfelelően a Jupiterhez hasonló textúrákat készítsenek.

Nem is drága a különleges OnePlus 11

Nem is drága a különleges OnePlus 11

Hogy ez mit jelent?

A OnePlus azt mondja, hogy egy "természetes szemcsésedési" technológiát használtak, amely különböző textúraformákat és eloszlást eredményez, így minden telefon kissé más lesz. A cég azt is elárulta, hogy a világosbarna borításon számos apró fehér pöttyöt (alul látható), valamint néhány sötét pöttyöt is találunk rajta véletlenszerűen elszórtan. A cég állítása szerint a fehér pöttyöket a Jovian bolygón található gyémánteső, a sötét pöttyöket pedig a meteoritok ihlették.

Ami az anyag tapintását illeti, a OnePlus állítása szerint hűvös tapintású. Sőt, azt állítja, hogy a telefon hátlapja olyan érzés lesz, mint egy jádekő, amelyet "évezredekig" mosott a víz. Egyébként a cég szerint ez a textúra kopásálló, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenáll az ujjlenyomatoknak is.

Nem is drága a különleges OnePlus 11

A telefon többi része is kiemelkedik a OnePlus 11 szériából, hiszen arany árnyalatú fémkeretet kapott. Egyébként ez ugyanaz a OnePlus 11, mint amit az év elején láttunk, ha a tudást nézzük.

Olyan ismerős tulajdonságokat kapnak tehát a váslók, mint a 6,7 hüvelykes, QHD+ felbontású, 120Hz-es OLED képernyő, a Snapdragon 8 Gen 2 processzor és az 5000mAh-s akkumulátor 100W-os vezetékes töltéssel. Ugyanezt az 50MP+48MP+32MP hármas hátsó kamerarendszert (fő/ultraszéles/2x teleobjektív) és egy 16MP-es szelfikamerát is kapunk.

Nem is drága a különleges OnePlus 11

OnePlus 11 Jupiter Rock ár és elérhetőség

A OnePlus megerősítette, hogy a OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition 4.899 jüanért (~711 dollár) lesz elérhető az egyetlen 16GB/512GB-os modellért. Azt egyelőre nem tudni, hogy a nemzetközi piacokon is elérhető lesz-e a modell, de az előzetes információk alapján a limitált széria nem kerül hivatalosan forgalomba Kínán kívül.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

2020.05.16
| (x)
A Haylou 2019 végén elindította útjára első intelligens óráját, a Haylou LS01-t.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei