Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

2018.07.05| Android Authority

A Galaxy S9 kevésbé fogy, mint a Galaxy S8, ez utóbbi pedig gyengébben muzsikált az S7-nél.

Iparági elemzők szerint az értékesítési számok szerint nem fogy annyira a Galaxy S9, mint azt várták volna. Ha a húzó termékcsalád frissítésének tendenciája megmarad, a Samsung elvesztheti a világ legnagyobb okostelefon gyártója címét. A valaha volt legjobban fogyó modell a szériából a Samsung Galaxy S4 volt, ebből 80 millió darab fogyott világszerte.

Elég nehéz pontos számot kapni a telefonok eladásáról, ugyanis az IDC által negyedévente publikált adatok csak arról szólnak, mennyit szállítottak le a gyártók, de ez a ténylegesen eladott modellektől magasabb.

Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

A piaci elemzők abban egyetértenek, hogy egy dolog biztos, a Samsung gyengébben muzsikál, idén negyedévente 9 százalékkal csökkent az értékesítés. Ebben közrejátszik az Apple iPhone X, valamint a kínai gyártók sikere is, hiszen a Huawei, a Xiaomi egyértelműen jó ideje felfalja a középkategóriát világszerte. A felsőkategóriában ott vérzik el lassan a Samsung, hogy a legutóbbi néhány modell egész egyszerűen szinte semmilyen újdonságot nem kínál, csak néhány kisebb ráncfelvarrás történt, nincs meg a „must have” érzés. Erre tökéletes példa a Galaxy S9, amely gyakorlatilag semmit nem nyújt a Galaxy S8-hoz képest sem kívül, sem belül, így nem váltottak a tulajdonosok.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Figyelembe véve, hogy a Samsung Galaxy Note 9 is gyakorlatilag a Note 8 másolata lesz, elképzelhető a szolidabb sikert a vártnál. Mindeközben a Vivo, az Oppo és a Huawei új készülékeket dobnak a piacra, amelyek olyan új funkciókat prezentálnak, mint a felugró mechanikás szelfi kamera, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó vagy a tripla kamerás hátlapi rendszer. A Samsungnak mindenképpen rizikós, de előremutató újdonságokat kell bemutatnia, valamint megfizethető árú és nagy tudású középkategóriás mobilokat, ha versenyben akar maradni a feltörekvő és egyre erősödő konkurenciával szemben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei