Nem csak Kínába érkezik a Redmi K40

2021.03.02| GsmArena
Címkék:

Redmi K40

,

Poco F3


Megerősítést nyert, hogy a Redmi K40 globálisan is meg fog jelenni Poco F3 név alatt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Múlt héten Kínában hivatalossá vált a Redmi K40 sorozat, most a legfrissebb pletykák szerint a globális piacra a Poco márkanév alatt fognak megjelenni. Ezt egy előzetes tanúsítás is igazolja.

Nem csak Kínába érkezik a Redmi K40

Legújabb hitelesítés az USA FCC-től származik, így már teljesen biztos, hogy a Poco F3 elnevezést fogja kapni a globális piacra szánt Redmi K40.  A Poco F3-at akárcsak a Redmi K40-et a Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlete fogja hajtani 6-12 GB RAM-mal. A telefon támogatni fogja az 5G hálózatot és 128 és 256 GB-os tárhelyű modellek közül lehet majd választani. Az okostelefon hátlapján egy hármas kamerabeállítás található, melyek közül a főkamera 48 MP-es és ehhez csatlakozik egy 8 MP-es ultraszéles és egy 5 MP-es makróegység. Az előlapon egy 20 MP-es kamerával lehet szelfiket készíteni. Az akkumulátor egy 4520 mAh-es egység lesz, ami képes a 33 W-os gyorstöltésre is.

Az okoskészülék egy 6,67 hüvelykes 120 Hz-es frissítési gyakoriságú Super AMOLED kijelzőt kap, ami Gorilla Glass 5-tel rendelkezik. Mivel a Redmi K40 az Android 11-et futtatja MIUI 12-vel, így valószínűleg a Poco F3 is ezeket fogja futtatni, azonban lehetséges, hogy mire megjelenik, addigra már elérhető lesz a MIUI 12.5.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei