Február 25-én bemutatják a Redmi K40-t

2021.02.09| GsmArena

A Redmi alelnöke megerősítette, hogy két hét múlva bemutatják a három modellből álló K40 sorozatot és az árát is felfedte.

Lu Weibing ma hivatalosan megerősítette a pletykákat, miszerint a legújabb Redmi okostelefon, a K40 2021. február 25-én kerül bemutatásra. A megosztott képből az is kiderült, hogy a Redmi K40 teljesen új dizájnnal fog érkezni és olyan élményeket biztosít, amikre korábbi Redmi telefonok nem voltak képesek.

Február 25-én bemutatják a Redmi K40-t

Az alelnök posztjából nem derült ki semmi a specifikációkról, azonban az exec korábban megerősítette, hogy a K40 sorozatot a Snapdragon 888 lapkakészlet fogja hajtani és egy 4000 mAh-nél nagyobb akkumulátort fog kapni. Egyedül még az árát említette Lu Weibing, ami pedig 385 euró lesz, ami körülbelül 140.000 Ft-nak felel meg.

Február 25-én bemutatják a Redmi K40-t

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Állítólag a Redmi K40 sorozat összesen három telefon fogja alkotni, melyek a sima K40, a K40S és a K40 Pro modellek lesznek. Valószínűleg mind a három okoskészülék támogatni fogja az 5G hálózatot. Korábbi pletykák szerint a Pro kivitel főkamerája 108 MP-es lesz.

Mivel még két hetet várni kell a bemutatóig, így számítani lehet további információkra az elkövetkezendő napokban az új K40 okoseszközökről.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei