A Redmi K40 a Galaxy S21 árának felébe kerül

2021.01.13| Phone Arena

A Xiaomi közelgő Snapdragon 888 zászlóshajója a Galaxy S21 árának fele lesz a híresztelések szerint.

A Xiaomi Redmi almárkája a következő hónapban bejelent egy zászlóshajó okostelefont, az ára azonban a tudást nem fogja tükrözni és ennek örülünk. A Redmi ügyvezetője, Wang Teng Thomas elárulta, hogy a vállalat következő mobilkészülékét, a Redmi K40-et a Qualcomm Snapdragon 888 fogja működtetni.

A Redmi K40 a Galaxy S21 árának felébe kerül

A Weibo bejegyzésben azt is közölte, hogy a telefon 4000 mAh-s akkumulátorral és a „legdrágább egyenes képernyővel” rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a készülék lenyűgöző megjelenítési specifikációkkal is büszkélkedhet. Korábbi pletykák szerint a K40 magas, valószínűleg 120Hz-es frissítési frekvenciát kínál, mint elődje.

Ettől eltekintve a pletykák 33W-os vezetékes gyorstöltésre, notch jelenlétére utalnak, valamint egy négy kamerás összeállításra a hátlapon és 3,5 mm-es audio csatlakozóra.

A Redmi K40 a Galaxy S21 árának felébe kerül

Most jön a legjobb rész. Thomas szerint a telefon 2999 kínai jüanba fog kerülni, ami körülbelül 464 dollár. Természetesen egy kicsit többe kerülhet Kínán kívüli országokban, de akkor is ez lenne a 2021-es évek egyik legolcsóbb Android zászlóshajója. Összehasonlításképpen: az ugyanezt a chipet tartalmazó Samsung Galaxy S21 várhatóan körülbelül 899 dollárba kerül.

Ennek ellenére ne feledd, hogy a Redmi K40 inkább budget zászlóshajó lesz és bizonyos prémium funkciókkal szűkmarkúan bánik majd, mint például az LPDDR5 RAM és az OLED panel.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei