A Redmi K40 a Galaxy S21 árának felébe kerül

2021.01.13| Phone Arena

A Xiaomi közelgő Snapdragon 888 zászlóshajója a Galaxy S21 árának fele lesz a híresztelések szerint.

A Xiaomi Redmi almárkája a következő hónapban bejelent egy zászlóshajó okostelefont, az ára azonban a tudást nem fogja tükrözni és ennek örülünk. A Redmi ügyvezetője, Wang Teng Thomas elárulta, hogy a vállalat következő mobilkészülékét, a Redmi K40-et a Qualcomm Snapdragon 888 fogja működtetni.

A Redmi K40 a Galaxy S21 árának felébe kerül

A Weibo bejegyzésben azt is közölte, hogy a telefon 4000 mAh-s akkumulátorral és a „legdrágább egyenes képernyővel” rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a készülék lenyűgöző megjelenítési specifikációkkal is büszkélkedhet. Korábbi pletykák szerint a K40 magas, valószínűleg 120Hz-es frissítési frekvenciát kínál, mint elődje.

Ettől eltekintve a pletykák 33W-os vezetékes gyorstöltésre, notch jelenlétére utalnak, valamint egy négy kamerás összeállításra a hátlapon és 3,5 mm-es audio csatlakozóra.

A Redmi K40 a Galaxy S21 árának felébe kerül

Most jön a legjobb rész. Thomas szerint a telefon 2999 kínai jüanba fog kerülni, ami körülbelül 464 dollár. Természetesen egy kicsit többe kerülhet Kínán kívüli országokban, de akkor is ez lenne a 2021-es évek egyik legolcsóbb Android zászlóshajója. Összehasonlításképpen: az ugyanezt a chipet tartalmazó Samsung Galaxy S21 várhatóan körülbelül 899 dollárba kerül.

Ennek ellenére ne feledd, hogy a Redmi K40 inkább budget zászlóshajó lesz és bizonyos prémium funkciókkal szűkmarkúan bánik majd, mint például az LPDDR5 RAM és az OLED panel.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei