Napi 990 forintért hazai árak a nyaralás alatt is!

2014.06.17| Vodafone

A Redesek az Európa Napijeggyel úgy barangolhatnak az EU-ban, mintha itthon lennének.

A Redesek az Európa Napijeggyel úgy barangolhatnak az EU-ban, mintha itthon lennének. Az Európai Parlament és a Tanács nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően július elsejétől a Vodafone Magyarország drasztikusan, 20-54 százalékkal csökkenti az Uniós roamingolás költségeit, a Vodafone Európai napijegyes ügyfelei pedig már most is a hazai adatforgalmi keretükkel internetezhetnek az Unió területén és a hazai tarifákkal telefonálhatnak, vagy SMS-ezhetnek, jelentette be a Vodafone.

Az Európa Napijegy egy csomagban kínál az ügyfeleknek az Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást - mondta Diego Massidda, a Vodafone vezérigazgatója. Az Európa Napijegy szolgáltatás minden jelenleg értékesített tarifához elérhető és napi bruttó 990 Ft-os díj ellenében lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek az itthoni tarifájuknak megfelelő díjakon indítsanak hívásokat, küldjenek SMS-eket vagy internetezzenek. Az Európa Napijegy sikerét jelzi, hogy épp szerdán nyerte el a Business Traveller Hungary által alapított Business Excellence közönség díjat.

Napi 990 forintért hazai árak a nyaralás alatt is!

Az Uniós rendeleteknek megfelelően a roaming hívások ára 19 százalékkal 74,4 Ft/percre, a hívás fogadás ára pedig 27 százalékkal 19,5 Ft/percre csökken július elsejétől. Az SMS küldés ára a jelenleginél 23 százalékkal lesz alacsonyabb, így SMS 23,5 Ft-ba került majd. Az adatforgalom díja a jelenlegi ár kevesebb, mint felére csökken – az 54 százalékos árcsökkentés után 1 MB adat küldése, vagy fogadása 78,3 Ft-ba kerül majd július 1-től.

Az EU-s roaming tarifák az Uniós tagállamokban, valamint Izlandon, Norvégiában és Liechtensteinben érvényesek, az Európa Napijegy pedig mindezen országok mellett a Svájcban és a nagyon sokak által látogatott Törökországban is kedvező feltételekkel teszik lehetővé a külföldi mobilhasználatot. A Vodafone május elején bemutatta az új Red Plus szolgáltatáscsomagot, amellyel a korábbi 2GB-os adatforgalmi keret helyett május eleje óta havi 4GB-os kerettel netezhetnek és okos eszközeihez 2 SIM kártyát kapnak az ezt a tarifát választó ügyfelek a korábbival azonos, havi 13 990 Ft-os áron. Sőt, szeptemberig a Red Plus ügyfelek mindkét SIM kártyájukon 4-4 GB adatot használhatnak fel, Európa Napijeggyel akár külföldön is.

Red Pass – exkluzív kiszolgálás a repülőtéren

A nyaralási csúcsszezon idején – július-augusztusban - a Vodafone a Red ügyfeleknek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is segít, hiszen újra él majd a tavaly már nagy sikerrel bevezetett Red Pass szolgáltatás. A Red Pass szolgáltatás a Red előfizetők és útitársaik számára érhető el díjmentesen. A Red Pass igénybevételéhez mindössze egy előzetes regisztráció szükséges a Red Pass oldalon. Ezt követően az utasokat a reptéri Red Asszisztensek várják a repülőtéren és az ő segítségükkel soron kívül mehetnek át a biztonsági ellenőrzésen, majd a SkyCourt területén a Vodafone Lounge-ban üdítők, kávé és snack mellett tölthetik el az utazás megkezdéséig hátralévő időt. A Red Pass szolgáltatás július 1 és augusztus 31-e között, mindennap hajnali 4-től este 8-ig lesz elérhető, de már most is lehet rá regisztrálni.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei