MWC: HTC ChaCha és Salsa - a két Facebook-mobil

2011.02.15
Címkék:

Dedikált Facebook gombbal debütált a tajvani gyártó HTC ChaCha és HTC Salsa modellje.

Dedikált Facebook gombbal debütált a tajvani gyártó HTC ChaCha és HTC Salsa modellje. A kifejezetten fiatalok számára piacra dobott telefon 2.6 colos képernyője 320×480 képpont felbontású és fekvő tájolású, alatta foglal helyet a négysoros QWERTY billentyűzet. A Facebook-orientált mobilon Android 2.4 operációs rendszer fut Sense kezelőfelülettel, ám kivel a közösségi hálóra optimalizálták, így számos helyen megjelenik a Facebook integráció. Az előlapi dedikált gomb érdekessége, hogy amennyiben bármi komment, új fotó, hír kerül fel a fiókunkba, úgy azt a billentyű felvillanással jelzi. A rendszer alapja egy 600 hertzes Qualcomm MSM7227-es processzor, amely nem csúcskategóriás, ám jó hír, hogy ennek megfelelően a telefon ára is igen mérsékelt lesz.

MWC: HTC ChaCha és Salsa - a két Facebook-mobil

A HTC Salsa 3.4 colos érintős megjelenítője 480×320 pixel felbontású, kamerája pedig öt megapixeles. Az Android 2.4 rendszer alatt ugyanaz a 600 megahertzes processzor szolgál mint a ChaCha esetében, itt 512 megabájt RAM-mal kiegészítve. A dedikált Facebook gomb ezen a készüléken is megtalálható, amely minden frissítést jelez, de például ha elkészítünk egy fotót, majd megnyomjuk ezt a billentyűt, automatikusan a beállított Facebook-profilba tölti fel a képet. A HTC Salsa és a HTC ChaCha készülékek egyaránt 2011 második negyedévében kerülnek piacra.

MWC: HTC ChaCha és Salsa - a két Facebook-mobilBöngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMWC: HTC ChaCha és Salsa - a két Facebook-mobil

MWC: HTC ChaCha és Salsa - a két Facebook-mobil

2011.02.15
Dedikált Facebook gombbal debütált a tajvani gyártó HTC ChaCha és HTC Salsa modellje.
LG Optimus Pro: QWERTY billentyűzettel

LG Optimus Pro: QWERTY billentyűzettel

2011.07.12
Egy olasz weboldalon bukott le a kisebbik dél-koreai gyártó legújabb, egyelőre hivatalosan nem bemutatott telefonja, amely az LG Optimus Pro nevet kapja a keresztségben.
Itthon is egyre népszerűbb az Android

Itthon is egyre népszerűbb az Android

2011.06.17
Minden ötödik eladott mobil okostelefon a Telenornál. Az ügyfelek körében a legnépszerűbb platform kétségtelenül az Android, az értékesített okostelefonok háromnegyede a Google operációs rendszerével működik.
Facebook mobil a Motorolától

Facebook mobil a Motorolától

2011.09.08
Az amerikai gyártó hivatalosan még nem mutatta be saját Facebookra optimalizált telefonját, amely nem Androidot futtat, ám lebukott a Bluetooth SIG oldalán.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei