Mire számíthatunk: Samsung Galaxy S22, S22+ és S22 Ultra

2022.02.07| GsmArena

Összegezzünk! Ezeket tudjuk a Samsung legújabb zászlóshajó sorozatról, amit pár nap múlva bemutatnak!

Mivel a Galaxy S22 család a 2022-es év egyik legjobban várt bemutatója, sok kíváncsi szem figyelt rá - annyi, de annyi kiszivárgás után már csak néhány titok maradt. A hivatalos bemutatóig még néhány nap van hátra, de már most elég világos képet kaptunk arról, hogy mire számíthatunk. A Galaxy S22 és a Galaxy S22+ ragaszkodik a tavalyi dizájnhoz (némi fejlesztéssel) és a kamera frissítésére koncentrál.

 

A Galaxy S22+ Ultra lényegében megtartja a tavalyi kamerahardverét, de a külsejét szinte teljesen újratervezik, amit az azóta megszűnt Note sorozat ihletett. Azt is tudjuk. hogy maguk a kamerák ugyanazokat az érzékelőket használják majd, mint tavaly (plusz egy új Super Clear Glass lencsét), bár továbbfejlesztett képfeldolgozással. A telefon egy kicsivel szélesebb lesz.

A Galaxy S22 és az S22+ javarészt ugyanúgy néz ki, bár az alap modell 6,2"-es képernyőről 6,1"-es képátlóra csökken. Ezáltal egy kicsit kompaktabb lesz, az akkumulátora pedig egy kicsit kisebb, ráadásul ez lesz az egyetlen, amelyik 25 W maximális töltési teljesítménynél ragad - a másik kettő 45 W-ig megy el. Továbbá, annak ellenére, hogy ugyanúgy néz ki, a kamera dudorban új hardverek kapnak helyet - 50 MP-es érzékelő (GN5) a fő, 12 MP-es az ultraszéles és egy rendes teleobjektív 3x-os optikai nagyítással és egy 10 MP-es érzékelővel.

 Mire számíthatunk: Samsung Galaxy S22, S22+ és S22 Ultra

A legnagyobb titok a chipsetben van - tudjuk, hogy ezek egy Snapdragon 8 Gen 1 és egy Exynos 2200 lesznek, az igazi kérdés, hogy ezek hogyan fognak teljesíteni. A Snapdragonnal kapcsolatos első visszajelzések vegyesek, a Samsung pedig hatalmas változásra vállalkozik azzal, hogy az évek óta használt Mali GPU-ról az AMD RDNA 2-re épülő, hardveres raytracing támogatással ellátott GPU-ra vált.

Végül beszéljünk az árazásról. Európában a telefonok ugyanannyiba kerülnek majd, mint tavaly, viszont az amerikai árak mindenhol 100 dollárral emelkednek.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei