Mennyi? 750 ezer forint lett a Sony Xperia Pro

2021.01.27| Android Police

A Sony legújabb okostelefon-stratégiája: kérj el 750 ezer forintot és hívd kamera tartozéknak!

Avagy az Xperia Pro szuper drága és nagyon hiányos. A Sony már régóta érdekes döntéseket hozott, kis nyereséget hozó funkciókat neveztek ki fókusznak, amellyel általában nem sikerült piacvezető szerephez jutni.

Az új Xperia Pro sem más, a telefon egy gátlástalanul pofátlan árú kiegészítő lett a profi fotósok és videósok számára. Az újdonságban a Snapdragon 865 processzor és 8 gigabájt RAM dolgozik, tárhelyből 256 gigabájt áll rendelkezésre.

Mennyi? 750 ezer forint lett a Sony Xperia Pro

Az Xperia Pro belső értékei szinte teljesen megegyeznek az Xperia 1 II-ben található hardveres elemekkel: 6.5 colos, 1644×3840 pixel felbontású OLED kijelzőt kapott, ám nem esett szó olyan elvárható apróságról mint a magas képernyőfrissítés, csak 60Hz érhető el. Kár.

Mennyi? 750 ezer forint lett a Sony Xperia Pro

Kamerából a fő egy széles darab 12 megapixel felbontással, f/1.7 fényértékkel, a második szintén 12 megapixeles, ám f/2.4-es telefotó darab, míg a harmadik szenzor úgyszint 12 megapixel felbontású, f/2.2 fényértékű, 124 fokban ultraszéles látószögű darab. Szelfikhez 8 megapixeles előlapi kamera áll rendelkezésre. A telefon akkumulátora 4000 mAh kapacitású, a tavalyi Android 10 rendszer fut rajta a legújabb helyett. Ezért a Sony 2500 dollárt, avagy 750 ezer forintot kér.

Mennyi? 750 ezer forint lett a Sony Xperia Pro

Mi érhet ennyit? Nos a HDMI csatlkaozó kulcsfontosságú a profi fotós szakemberek, mint célközönség számára. Bizonyos Sony kamerákhoz csatlakozva a felhasználók keresőként használhatják a telefont, és gyorsan feltölthetnek képeket és videókat vagy akár élő közvetítésű felvételeket is.

Mennyi? 750 ezer forint lett a Sony Xperia Pro

2500 dollár nevetségesnek tűnhet, ami lényegében egy 1200 dolláros telefont jelent egy további porttal, de a Sony kiemeli, így kihagyhatók a munkából olyan drága plusz perifériák mint a 4K-s külső monitor, laptop, hordozható hotspot, ráadásul közel sem hordozható ez utóbbi összeállítás, szemben a fényképezőgép-telefon kombinációval és a működés is ez utóbbival a legzökkenőmentesebb.

Mennyi? 750 ezer forint lett a Sony Xperia Pro

Az Egyesült Államokban már megvásárolható a Sony Xperia Pro a gyártó weboldalán

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei