Melyik a gyorsabb? iPhone 11 Pro vs Pixel 4 XL

2019.11.05| Android Police

Vajon a Google vagy az Apple csúcsmobilja gyorsabb a másiknál a mindennapokban?

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A mára hagyományosnak mondható, kötelező összehasonlító videót kaptuk a PhoneBufftól. A tesztben egy automatizált robot kart használnak az emberi tényező kiküszöbölésére, avagy arra, hogy két gombnyomás között ugyanannyi idő teljen el, illetve várja meg a rendszer az adott alkalmazás betöltését és csak utána ugorjon a következő lépésre. Jelen esetben az Apple iPhone 11 Pro okostelefont a Google Pixel 4 XL-lel szemben állították fel. Spoiler: egy jó darabig az iPhone vezet, majd ez így is marad.

Melyik a gyorsabb? iPhone 11 Pro vs Pixel 4 XL

Az iPhone hatékonysága már az első másodpercekben nyilvánvaló, a telefon egy 500 oldalas dokumentumot tölt be minden erőlködés nélkül és hasonló a helyzet a Snapseed és a Premiere Rush esetében, ezekben az esetekben a Pixel 4 XL-nek néhány másodperccel többre volt szüksége. A játékok betöltési ideje összehasonlítható, ám a Google mobil lemaradt, mivel ellenfele már a következő alkalmazásnál járt.

A tesztelt, 16 alkalmazás közül az iPhone 11 4 gigabájt RAM-ot tud felhasználni aktívként tartani az utoljára használt 11 appnak, a Pixel 4 XL viszont csak 9-et a 6 gigabájt RAM mellett. Érdekes kérdés, hogy vajon miért nem használták a PhoneBuff munkatársai az Android 10 gesztusvezérlését, hiszen jóval gyorsabb azzal kezelni a telefont, mint a home gombot duplán lenyomni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei